Katonai múlttal rendelkező MMA-s transznemű verte szét első női ellenfelét

Számos, a férfi kategóriában sikertelen sportoló használja ki napjainkban az LMBTQP-lobbi által kiharcolt transzjogokat, melyek szerint férfinak születettek is versenyezhetnek női kategóriában, ha ők esetleg úgy érzik. Emlékezhetünk az új-zélandi Hubbardra, aki viták után elindulhatott női kategóriában az olimpián, majd a nagyotmondások után gyorsan csúfosan le is szerepelt – bizonyítva inkompetenciáit. Most egy ellenpéldát közlünk, ami jól mutatja, hogy a sportszerűséget, és a versenyek értelmét mily módon teszi tönkre a transzlobbi. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Alana McLaughlin lett az első nyíltan transznemű MMA-s, aki női kategóriában indulhatott. Testi adottságait kihasználva bemutatkozó meccsén természetesen győzelmet is tudott aratni ellenfele felett azzal, hogy a második menetben lefojtotta.

A 38 éves transznemű sportoló férfinek született, és elmondása szerint mentális problémái már gyermekkorától gyötörték. Folyamatosan nyaggatta szüleit, hogy kezdjék meg rajta a hormonkezeléseket és a nemváltó műtéteket, ők azonban mivel vallásosak voltak, nem engedélyezték neki a testét tönkretevő kezeléseket, hanem valódi segítséget nyújtottak neki. Felnőttként 2014-ben befejezte az átalakításokat, és már nyíltan transzneműként lépett pályára, viszont ekkor még nem a nők között. Idén ezt a falat is lerombolták számára, így az egyébként korábban az amerikai hadsereg különleges erőinél szolgáló férfi könnyűszerrel lefojtotta női ellenfelét.

(Mirror nyomán Szent Korona Rádió) 

Kis péniszt műtöttek neki, öngyilkos lett a transznemű

Anyját erőszakoló transz került női börtönbe