Ez a hőn áhított nyugat: transznemű képviselő lesz a Bundestagban

Fontos megfigyelésekre erősít rá a német parlamentbe beválasztott magát transzneműnek nevező képviselő, ugyanis a zöld párt színeiből került ki. Ezen pártok, melyek általánosságban a környezetvédelemmel kellene, hogy foglalkozzanak, szinte minden országban a szélsőséges deviánsok gyűjtőpártjává válnak, majd azokat minél előbb parlamenti helyekhez juttatják. Ennek lehetünk most tanúi Németországban is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A német baloldali sajtóorgánumok történelmi szenzációként értékelték a helyzetet, miszerint a férfi nemű, de magát nőnek képzelő Markus Ganserer első transzneműként jutott be a Bundestagba.

A képviselő egykor és ma.

A képviselő karrierjének kezdete egészen a 2010-es évek elejéig nyúl vissza, amikor 2013-ban beválasztották a bajorországi tartományi parlamentbe, ahol még férfiként politizált. 2018-ban ismételten megválasztották a bajor Landtagba képviselőnek, és az év decemberében előállt azzal a kijelentésével, hogy ő egy férfi testbe rekedt nő.

Most a zöld párt színeiben elnyerte a Bundestagban a képviselőséget, ezáltal Németország is egy újabb “fejlettségi” szintre lépett, hiszen végre valahára van transznemű politikus a parlamentben.

(Origo.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Ez történik, ha egy démoni ideológiát fehérre mosdatnak: kommunisták nyerték Grazban a választásokat