Anglia ismételten bizonyított, ezúttal Leeds-ben tartóztattak le egy lelkészt

Anglia is igazi kiszolgálójává vált az LMBTQP-lobbinak. Korábban Londonban erőszakosan előállítottak két normalitásról szónokló papot, továbbá a nagypénteki szentmisét is rendőrök oszlatták szét a liturgia végzése közben. Hasonlóan elkeserítő a helyzet az Egyesült Királyság egyéb részeiben, például Wales-ben és Skóciában is. A napokban az angliai országrészben vezettek el egy lelkészt prédikációja miatt a “rendvédelmi szervek”. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A lelkész arról prédikált, hogy a homoszexuálisok nem juthatnak be a Mennyországba, így ideje lenne az embereknek megtérniük és Isten parancsai szerint élniük. Beszéde egyáltalán nem volt erőszakos, csupán embertársai iránt tanusított szeretetéből meg kívánta őket óvni a kárhozattól:

“A Biblia azt mondja, hogy az igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát.”

Vagy:

“Sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem homoszexuálisok, sem szodomiták, sem tolvajok, sem részegek, sem szidalmazók, sem zsarolók nem örökölhetik Isten országát.”

Az LMBTQP-lobbit kiszolgálók azonban kihívták a szintén deviáns áramlatok alatt álló rendőrséget, így végül a csupán az Igazságot hirdető egyházi személyt letartóztatták. A vérszemet kapó liberálisok üdvrivalgással kísérve a következőt kiabálták a rendőrök után:

“Szabaduljanak meg tőle!”

Az estről videofelvétel is készült. 

(888.hu és LeedsLive nyomán Szent Korona Rádió)

Nem tetszik amit mondtak? Jelentsd fel! Rákosista besúgórendszer épül ki az angliai egyetemeken

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?