Wales is szembefordul a Bibliával: áldást osztanak majd a homoszexuális kapcsolatokra

Ami le van írva a Bibliában, az Isten szava! Számos “haladó” szellemiségű egyházi személy azonban az isteni tanítást megmásítva, a jelenlegi politikai tendenciákat kiszolgálva, azoknak eleget téve térdet hajt az LMBTQP-lobbi előtt. Erre készülnek most a walesiek is. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A walesi egyházi testület szeptember 6-ai ülésén fontolja meg annak a javaslatnak az elfogadását, melyben engedélyeznék a homoszexuális kapcsolatok megáldását. A helyi egyházi tagok szerint elfogadhatatlan, hogy jelenleg az ilyen jellegű szolgáltatások be vannak tiltva.

Közleményükben a walesi egyház püspökei azt írták:

“E rítus jóváhagyása azt jelenti, hogy a walesi egyház elfogadja, hogy két azonos nemű személy szerető és hűséges elköteleződése az élethosszig tartó hűségre és a kölcsönös kényelemre törekszik, és akik elkötelezték magukat polgári partnerségben vagy házasságban, méltók az egyház elfogadására azzal, hogy Isten áldását kérik elkötelezettségükre.”

Ha elfogadják, a törvényjavaslat öt évre, „kísérleti jelleggel” vezetné be az áldás lehetőségét.

A walesi püspökök a törvényjavaslatot így méltatták:

“Lépés az egyház történetének megtérése felé, amely démonizálta és üldözte a melegeket és leszbikusokat, félelemre, tisztességtelenségre és néha képmutatásra kényszerítette őket, és megakadályozta őket abban, hogy nyilvánosan együtt éljenek.”

Indoklásukban teljes mértékben szembeköpik a keresztény hagyományt és tanításokat, ugyanis – természetesen pontos szöveghely megjelölése nélkül – azt állítják, hogy a Biblia nemhogy tiltja, ünnepli az azonos neműek szorosabb kapcsolatát.

Az indoklásban a püspökök azt írták, hogy az azonos neműek megáldásának engedélyezése a jövőben egyértelműen a homoszexuálisok egyházi esküvőjének engedélyezéséhez vezet.

“Ez lehetővé teheti egy házaspár számára, hogy hű és kölcsönösen elkötelezett azonos nemű párkapcsolatban éljenek, hogy megünnepeljék a házasság szertartását az egyházban” – tették hozzá a püspökök.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Ezért kell az LMBTQP-lobbi ellen harcolni: transznemű püspök kinevezése és homoszexuálisokat megáldó papok veszélyeztetik a kereszténységet

Tovább “fejlődik” a protestáns egyház – Leszbikus lelkésznők házasodtak össze

Németországban már a világi hatalom is korlátozza az egyházi homoszexualitás ellen fellépőket