Tovább “fejlődik” a protestáns egyház – Leszbikus lelkésznők házasodtak össze

A keresztény felekezetek sem mentesek az LMBTQP-lobbi támadásától, mely azon területeken, ahol a hit már korántsem elég erős, szilárd gyökeret tudott verni. Ilyen volt Svédország, melynek evangélikus egyháza transzneműnek nyilvánította magát, vagy a pozsonyi ökumenikus misének nevezett propaganda esemény. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A fejlődés nevében most a francia protestánsok tették le voksukat az új világrend mellett két leszbikus lelkésznő házasságával. A megbotránkoztató eseményre a francia Egyesült Protestáns Egyház 2015-ös zsinatának rendelkezései miatt kerülhetett sor, ugyanis engedélyezte az azonos nemű párok házasságát, azonban első alkalom, hogy az egyház két lelkésze, két nő kötött házasságot.

Mint mondják, nagyon fontosnak tartják, hogy egyházuk mentalitása fejlődött az LMBTQP-személyeket illetően, az ő házasságkötésük pedig ennek a mentális fejlődésnek a szimbóluma.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Ezért kell az LMBTQP-lobbi ellen harcolni: transznemű püspök kinevezése és homoszexuálisokat megáldó papok veszélyeztetik a kereszténységet