Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

Az LMBTQP mozgalmak jelenleg a legsebezhetőbb korosztályon, a gyermekeken keresztül igyekeznek minél nagyobb támadási felületet találni a normalitáson. Kötelességünk tehát kezünkbe venni az ügyet, és az általuk rendezett “érzékenyítések” ellen határozottan fellépni!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Ékes példája a szülői ellenállásnak az, ami az USA-ban Montana állam Billings West Középiskolájában történt. Az iskolában egy érzékenyítő hetet – Lélek Hetet (Spirit Week) – kívántak volna megtartani, mely tematikus napokra oszlott volna. Az egyik nap fő témája természetesen az LMBTQP emberekről szólt volna LMBT+ Támogató Nap néven. Azonban az eseményt több szülő is aggályosnak találta, egyikőjük levelet írt az igazgatónak, melyben kifejtette, hogy egészen eddig teljes mértékben meg volt elégedve a lánya oktatásával, ugyanakkor azt nem fogja eltűrni, hogy gyermekének LMBTQP érzékenyítést tartsanak.

Értetlenül állok azelőtt, miért koncentrálunk egyáltalán a szexualitásra a tinédzserek körében, miközben az betegségeket, nem várt terhességet, rákot és mentális egészségbeli problémákat rejt”

– írta levelében az édesanya.

Így mivel több szülő is ellenált a gyermekek megrontását célzó rendezvénynek, a programsorozatot egyelőre elnapolta az iskola. Reméljük ellenállásuk kitart, és megakadályozzák őket!

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét az Egyetemi Ellenállás kérésére is: azon szülőket szólítják meg, akiknek gyermekét általános- vagy középiskolában kötelezték LMBTQP érzékenyítéseken való részvételre. Az Egyetemi Ellenállás honlapján bővebben is olvashatnak a felhívásról a Bejelentés fül alatt.

(Egyetemi Ellenállás és Humenonline nyomán Szent Korona Rádió) 

Neveléskutató támasztja alá miért veszélyesek a szivárványcsaládok a gyermekekre

A Háttér Társaság feloszlatását kezdeményezte Gaudi és Barcsa-Turner a gyanúsítotti kihallgatáson

Van-e még jövője a konzervatívoknak az LMBTQP lobbival szemben?