Az USA-ban az iskolákban népszerűsíti az abortuszokat a Planned Parenthood

Az LMBTQP és BLM tematikájú érzékenyítések mellett az abortuszok propagálása is megjelent már több amerikai iskolában. A gyerekek agymosását ők is úgy végzik, ahogyan azt már megszokhattuk az egyéb szervezetektől: szépen becsomagolva, hogy nehéz legyen támadni. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az egyik USA-beli életvédő oldal hívta fel a figyelmet arra a jelenségre, hogy a meggyilkolt magzatokkal kereskedő abortuszklinika-hálózat „a maga alattomos és elbűvölő módján, fátyolos nyelvezetet használva” meggyőzte az iskolák vezetőit azzal a címszóval, hogy fontos segítséget nyújthatnak diákjaiknak.

Abby Johnson volt Planned Parenthood intézményigazgató, ma életvédő aktivista arra hívta fel korábban a figyelmet, hogy az abortuszklinikák jelenleg azon dolgoznak, hogy kineveljék a jövőbeli ügyfeleiket. Ezt támasztják alá a történések is. Először persze csak eléjük állítanak például egy Disney-hercegnőt, akinek abortusza volt, és ezzel el is ültetik a magvakat a gyerekek fejében és lelkében. Így, ha tinédzserként teherbe esnek, nem a szüleiktől kérnek majd segítséget, hanem a tudatukban „kedves segítőként” megmaradt Planned Parenthoodhoz fordulnak.

Az ilyen és ehhez hasonló események azonban nemcsak az USA-ban zajlanak. Hazánkban is számos LMBTQP szervezet végez érzékenyítéseket, melyek “nemcsak” tönkreteszik több száz gyermek életét, hanem alaptörvény-ellenesek is, ugyanakkor a kormányzat ahelyett, hogy szigorítaná ezen ügynökszervezetek működését, még a mostani gyenge ellenük hozott törvényt is vissza akarja vonni.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Így terjed a szexuális deviáció: az USA-ban a fiatalok 15,9%-a nem tudja, hogy fiú vagy lány

Soros-szervezetek lehetetlenítenék el a kereszténység hiteles képviselőit az USA-ban

Fokozódik a fehérellenes rasszizmus és a heteroszexuálisok elleni gyűlölet az USA-ban