Mutassunk erőt együtt! A XX. Trianon-felvonulás programja (fáklyákat mindenki hozzon!)

nagysikerű tavalyi felvonulást követően a HVIM idén is a budapesti Hősök teréről induló fáklyás felvonulást szervez június 4-re. A rendezvényen felszólal Kónyi-Kiss Botond, Tyirityán Zsolt és Toroczkai László.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A trianoni diktátum 101. évfordulójának napján, június 4-én 19:30-kor indul a gyülekező a Hősök terén. Az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény 20:00 órakor kezdődik, majd 20:30-kor indul a fáklyás felvonulás. A menet az Andrássy úton végigvonulva érkezik majd meg a Kossuth térre.

Az eseményen felszólal Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Toroczkai László, a rendezvény alapítója, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A rendezvényen, a vármegyés standnál beszerezhető lesz a Duo Gladii, A szellemi ellenállás havilapjának aznap megjelenő, legújabb, Trianonnal foglalkozó tematikus lapszáma, a még készleten lévő régebbi számokkal egyetemben.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom mindenkit részvételre szólít! Mutassunk erőt együtt! Már 20 éve üzenjük ország-világnak, hogy van még remény, van erő a magyar nemzeti ellenállásban!

Kövesd és hívd meg az eseményre a barátaidat!

Akinek lehetősége van rá, saját fáklyával érkezzen a rendezvényre!

A Facebook cenzorai szokásukhoz híven idén sem nézik jó szemmel, hogy békés módon fel kívánunk lépni a megalázó diktátummal szemben, és a külhoni magyarok jogaiért. A “Nagy Testvér” már törölte is a meghirdetett eseményt.

(Szent Korona Rádió)