A Disney teljes hátszéllel az LMBTQP propaganda mellé áll

Gyermekeink egyáltalán nincsenek már biztonságban, minden irányból éri őket az LMBTQP propaganda. Védelmük érdekében a tudatos fogyasztás az egyetlen megoldás. Olvassunk gyermekeinknek tradicionális meséket, és ne a TV elé ültessük le őket folyamatosan. Írjuk alá a CitizenG LMBTQP propaganda korlátozására irányuló petícióját! 

A Disney+ katalógusában szereplő rajzfilmeket, köztük a Dumbo, a Pán Péter és A dzsungel könyve című klasszikusokat olyan felirattal láttak el, amely a produkciókban előforduló sztereotípiákra hívják fel a figyelmet.

„Ez a műsor negatívan ábrázol és kezel embereket vagy kultúrákat. Ezek a sztereotípiák akkor is rosszak voltak és ma is azok”

– idézte a filmek vetítésekor felvillanó feliratot a BBC.

Üzenetében a Disney+ megjegyzi: ahelyett, hogy eltávolították volna a filmeket a programból, „inkább tudomásul akarják venni annak káros hatásait, tanulni akarnak belőle és párbeszédet kezdeni egy befogadóbb jövő megteremtése érdekében”.

A figyelmeztető felirat megjelenik az említett rajzfilmek mellett a Macskarisztokraták, valamint a Susi és Tekergő lejátszásakor is.

A streamingszolgáltató először tavaly novemberben kezdte feliratozni a rasszizmussal kapcsolatos figyelmeztetéssel a katalógusában szereplő filmeket. Akkor azonban még rövidebb volt a figyelemfelhívó szöveg, és csupán annyit jegyzett meg, hogy eredeti formájában vetítik a produkciót, amely “esetleg azóta elavult kulturális ábrázolásmódot tartalmazhat”.

A BBC szerint a Disney+ szolgáltatásában egyes filmek, köztük az 1946-ban készült A Dél dala – Rémusz bácsi meséi, egyáltalán nem szerepelnek a rasszizmus megjelenítése miatt.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen