Hogyan nevelik deviánssá a gyermekeket a balliberális szülők és a gyerekcsatornák

A balliberálisok körében egyre népszerűbb azon tartalmak megosztása, melyekben bemutatják, miként nevelik gyermeküket az “elfogadásra”. Az alábbiakban három családon belül elkövetett és egy gyermekcsatorna által intézményesítettet gyermekmegrontást mutatunk be.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az első videóban az látható, hogy a szülők gyermekükkel az “LMBTQP ÁBC-s könyvet” (The GayBCs) olvastatják. Az agymosó propagandában mindegyik betűhöz valamilyen, az LMBTQP csoportokhoz köthető kifejezés található, és egy rövid leírás annak jelentéséről – szigorúan liberális szemszögből értelmezve. Például a “T”-nél a transz szót tüntetik fel, ismertetőként pedig azt, hogy “Bátor lépés úgy élni az életedet, hogy nem annak vallod magad, mint aminek születtél”.

Az alábbi felvételen látható, ahogyan lapozgatja, és a képeket nézve felismeri az egyáltalán nem gyermekek szájába való szavakat a 3-4 éves fiú.

Nemrég megjelent egy másik, szülőt és gyereket ábrázoló videó is, melyben maximumra vitték a gyermekmegrontást. Ezen a felvételen jóformán azt magyarázza be a felnőtt a kisgyereknek, hogy ő transznemű. A gyerek mellett valószínűleg az egyik “szülője” ül, aki bár nőnek néz ki, férfias hangon beszél, így a jelek szerint ő maga is transznemű lehet. A kislányt olyan alapok mentén nyilvánítják transznemű fiúnak a “szülei”, hogy inkább a fiús játékokat szereti. Még egy indok arra, miért veszélyes “szivárványcsaládokban” gyermekeket elhelyezni.

Egy ideje már kering egy TikTok felvétel egy nőről, aki gyermekével szerepel videójában. Az éppen egy éves ártatlan lélekkel azt ismételgetteti, hogy ő homoszexuális. Majd kifejti azt is, hogy akik ezen kiakadnak, azoknak üzeni, hogy egyáltalán nem normális egy újszülöttről kijelenteni, hogy fiú vagy lány, mivel ezzel önkényesen eldöntjük a nemét. Tehát a jól látható dolgokat önkényes, és barbár kimondani, de teljesen normális egy éppen egy éves gyermeknek bemagyarázni, hogy ő meleg.

A gyermekcsatornák is a maximumon járatják a létrontást, ahogyan arról sajnos már többször is kénytelenek voltunk beszámolni itt, itt, itt és itt. A Nickelodeon csatorna most az angolszász országoknak gyártott le egy új abc ismertetőt, melyben többek között a multikulturalizmust és a liberális egyenlőséget éltetik, továbbá a “P” betűt a pride szóval hozzák analógiába és több LMBTQP zászlót is bemutatnak.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Szép lányból csúnya fiú

Szivárványcsaládok a statisztikák tükrében – amíg még leírhatjuk…