(18+) Transzneműek szexuális életét bemutató brossúra került 10-12 éves gyermekek kezébe Svédországban

A svédországi Umeå egyik iskolájának egészségügyi várójában bukkantak rá az ország egyik legnagyobb LMBTQP szervezetének “szexuális oktatóanyagul” szolgáló lobbista kiadványára. Az igazgató és a szervezet is azt állítja, hogy nem szándékos kihelyezésről van szó, ugyanakkor ezen szervezeteket ismerve könnyen elképzelhető, hogy egy partizánakció történt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A beszámolók szerint akár 10-12 éves gyermekek is beletekinthettek. A tájékoztató grafikus ábrázolásokkal is tarkított a leírások mellett, így a gyerekek nemcsak olvashattak a transznemű szexről, hanem láthatták is azt. Ezen kívül felhívják a dokumentumban a nemileg semleges közösülésmódokra, és számos szadomazohista lehetőségre is az olvasók figyelmét.

Az Aftonbladet megkereste az ügyben az iskola igazgatóját. Katarina Lundqvist elmondása szerint nem tudott róla, hogy egy ilyen brossúra van a váróban, mert nem néz át minden anyagot. Arra sem tudott választ adni, hogyan kerülhetett be az iskolába egy ilyen propaganda anyag, ráadásul az egészségügyi váróba, ahol nincsenek felnőttek.

Amikor az igazgatónak felolvastak részleteket a brossúrából, akkor elismerte, hogy az valóban nem való fiatal diákoknak, a felnőtteknek azonban szerinte hasznos lehet. Katarina Lundqvist végül azt mondta, hogy alaposan át fogja vizsgálni az ügyet, és beszélni fog az iskola egészségügyi dolgozóival is.

Alább részleteket láthatnak az LMBTQP “tájékoztató” füzetből:

Felmerülhet még az is, hogy miképpen történhetett az meg, hogy nem vették észre az iskola dolgozói napokon keresztül az LMBTQP propagandát?

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?

Minimum 5 olasz iskolában névváltoztatási jogot kaptak a magukat transzneműnek valló diákok