A Háttér Társaság “érzékenyítése” az újságíróknak: Hogyan legyen minden cikked LMBTQP lobbista?

A múlt héten “érzékenyítést” tartott a Háttér Társaság a média dolgozóinak Sokszínűség és gyermekkor címmel. Az agymosó tréning során arról volt szó, hogyan kell olyan tartalmakat gyártani, melyek által a kamaszkori válságaikkal küzdő fiatalok még jobban összezavarodnak, és mind testi, mind lelki változásaikat annak tudják be, hogy ők LMBTQP személyek.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A tréningen a jogszabályok szélsőbaloldali értelmezésén túl a Háttér Társaság propagandista “oktatói” az újságírókat többek közt arra tanították, hogy ne használjanak olyan kifejezéseket, melyek sértenék az LMBTQP személyek érzéseit, továbbá ne hallgassanak az előítéletekre (tehát a normalitást képviselők tudományos eredményeire és ésszerű érveléseire), mivel akkor a transzfóbia csapdájába esnek, hanem inkább igyekezzenek ezeket minél jobban ellensúlyozni, és cikkeik megírásánál vegyék alapul a genderlobbista szervezetek “tudományos” eredményeit, és hallgassanak az ő meglátásaikra. A normalitást képviselő tudósokat, kutatókat az utóbbi években a különböző LMBTQP szervezetek szinte teljesen ellehetetlenítették, vizsgálataik módszertanát elégtelennek bélyegezték. Jól tudjuk, hogy aki a médiát a karmai közé keríti, annak a ma létező leghatásosabb fegyver van a kezében a tömeg gondolkodásának befolyásolására.

Minderre reagálva Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi programfelelőse kifejtette véleményét: „Túlsúlyba került a pozitív diszkrimináció olyan áron, hogy már konkrét tényekről sem lehet beszélni, sőt, kérdéseket sem lehet feltenni.” Hozzátette, ha valaki megkérdőjelezi, hogy biztosan jó-e egy gyermeknek, ha két férfi neveli, azt már homofóbnak nevezik (pedig csak a gyermek egészséges fejlődését, és életének kiteljesedését tartja szeme előtt). A magyar transznemű szervezet, a Transvanilla honlapja szerint

már az is transzfóbia, ha valaki a transzneműekkel való randizás lehetőségét kizárja.

Eszter kifejtette, hogy a média munkatársai képesek kihangosítani az LMBTQP-üzeneteket. Sokszor, főleg a liberális médiában tévhiteket mantráznak, például, hogy a homoszexualitás veleszületett tulajdonság, de erre nincs semmilyen tudományos bizonyíték (ennek ellenkezőjéről azonban számos bizonyítékot lehet felhozni).

Kutatások szerint az sem igaz, hogy nem éri semmilyen negatív hatás azokat, akiket homoszexuális pár nevel. Egyrészt káros lélektani hatás éri őket, másrészt azt is tagadni szokták, különösen a liberális média, hogy később homoszexuális érzelmei lesznek a gyermeknek emiatt. A legfrissebb kutatások szerint ennek ellenkezőjének nagy az esélye.

A programfelelős szerint Magyarországon az elmúlt években erősödött meg az LMBTQP-témákkal kapcsolatos politikailag korrekt hozzáállás. Ami korábban elfogadott kifejezés volt, mára már sértővé vált, mint például külföldön a homoszexuális vagy a meleg kifejezés. Ezzel már önmagunk szólásszabadságát is korlátozzuk, nehogy homofóbnak tituláljanak.

A lakosság körében lévők arányát nézve az LMBTQP személyeknek megjelenése elenyésző.

“Ehhez képest ha megnézzük, hogy mennyiszer jön szembe ez a téma filmekben, sorozatokban, akkor bőven felülreprezentált” – ismertette Schittl Eszter.

A különböző “gyermekcsatornák” is bombázzák folyamatosan a fiatalabb korosztályokat, és nem “csak” elfogadásra tanítják őket, hanem a legtöbb esetben úgy állítják be az eseteket, mintha deviánsnak és betegnek lenni menő lenne. Kíváncsian várjuk, mikor jönnek olyan kisfilmek, melyben azt mutatják be, hogy rákosnak lenni igenis menő, és ne engedd, hogy a “rákfób” társadalom rád kényszerítse a kezeléseket…

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Hogyan nevelik deviánssá a gyermekeket a balliberális szülők és a gyerekcsatornák

(18+) Liberális perverzió: 10 éves gyerekeknek mutogat meztelen felnőtteket a holland állami televízió