(18+) Liberális perverzió: 10 éves gyerekeknek mutogat meztelen felnőtteket a holland állami televízió

Az utóbbi évtizedekben egyre szélesebb körben terül ki a szexualitás a gyermekek elé, így a túl korai megismerés által megbolydítják egészséges elméjüket, gondolataikat. Ezt a szomorú tendenciát növeli most a holland állami televízió legújabb gyermekeknek szóló műsorában. A megcélzott korosztály a 11 év körüliek. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A “Gewoon. Bloot.” (Egyszerűen. Csupasz.) műsorban fiatalkorú gyermekek kérdezhetnek élőben “öt teljesen hétköznapi embert”. Az öt vendég anyaszült meztelenül áll a fiatalkorú gyermekek előtt.

A “gyermekműsor” készítői azzal indokolták a sorozat elindítását, hogy a különböző közösségi felületeken (Instagram, TikTok) hamis testképpel fertőzik meg a fiatalokat, ugyanis ott a legtöbb ember úgy állítja be magát, mintha tökéletes teste lenne. Maga a probléma fenn is áll, ugyanakkor nem ilyesfajta módszer szükségeltetik annak megoldásához. Esetleg sokkal nagyobb eredményt lehetne elérni, ha korlátoznák a szexuális tartalmak megosztását ezeken a felületeken, továbbá ha a szülők nem adnának 10 éves gyermekük kezébe okostelefonokat, hogy nézegessenek azt, amit akarnak. Ez lenne a megoldás, nem az, hogy meztelen embereket mutogatnak nekik.

„Nagyon közvetlen kérdések is elhangoznak a műsorban. Miért van az, hogy az egyik pénisz nagyobb, a másik kisebb. Az én péniszemben például piercing van. Nos, képzelhetik erről mennyi kérdésük van”- fejtette ki Gerben Bakker, a meztelen műsorban szereplő egyik “előadó” egy holland rádióműsorban.

A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot. “Ez a tisztesség megsértése és ellentétes az erkölccsel” – mondta az SGP (Reformátusok Politikai Pártja). “Az Isten verje meg!” – mondja Thierry Baudet az “FVD” (Forum Voor Democratie, Fórum a Demokráciáért párt vezetője). „Gyerekek kérdezgetnek a tévében felnőttkorú meztelen férfiakat, piercinggel a péniszükben. A közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofília népszerűsítését végzi. Még hogy a gyermekek szexuális nevelése? Magamutogatók tábora!”

(Erdely.ma nyomán Szent Korona Rádió)

Hollandiában fontosabbak a pedofil fogva tartó jogai mint az áldozatoké

Hollandia kötelezné az egyházi iskoláknak az LMBTQP diákok felvételét