Német színészek szerint nem kezelhették eddig elég nyíltan LMBTQP voltukat a filmiparban

Manapság szinte mindegyik új film tele van LMBTQP propagandával, és nem láthatunk már olyat, amelyikben nincs legalább egy LMBTQP szereplő. Ugyanakkor most 185 német színész nyilatkozatot adott ki, melyben arról panaszkodnak, hogy eddig el kellett rejteniük nemi identitásukat, mert azzal fenyegették őket, ha kiderül, akkor tönkre is mehet karrierjük. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Tehát legfőbb sérelmük az, hogy számtalanszor kapták meg azt, hogy nem vállalhatják fel identitásukat, mivel a nézők nem vennék jó néven, ha heteroszexuális szereplőket homoszexuálisok játszanának el. Külön kiemelik, hogy az elmúlt években bővültek és változtak a film- és sorozatnézési szokások. Több történet és perspektíva létezik, mint a heteroszexuális fehér középosztályé. Németországban ez régóta társadalmilag megélt realitás, de a kultúrában kevéssé tükröződik. Véleményük szerint társadalmunk már rég készen áll. A nézők már régóta készen állnak. A szakmájuknak egy “Egységért” kell kiállnia és a társadalmat a maga sokszínűségében leképeznie.

Mit is várhatunk, ha teljesítik követeléseiket? Előreláthatólag még az a kevés érték is eltűnik a filmekből, ami még nyomokban fellelhetők bennük, a normalitás nem fog helyet kapni és végletesen démoninak fogják beállítani a fehér heteroszexuális karaktereket. Az alábbi kép is világosan mutatja, hogy ha teret engednek az elfajzott ideológiáknak, akkor az mekkora tényhamisításokba torkollhat.

A nagy német köztévék még kitartanak, bár a T-online már azt írja: „A televízió nem tart lépést a korral. Nekik (ARD, ZDF és a  Dritten Programme) is inkább a sztárjaikra kellene hallgatniuk.“

A felháborodásuk teljesen abszurd és komikus, mivel napjainkra nyugaton az élet minden területén támogatásokat kapnak, sőt többletjogokkal is rendelkeznek. Mindeközben a civil szférában, munkahelyeken már nálunk is, Kelet-Közép-Európában ha az ember felvállalja konzervatív voltát, kifejezi véleményét az erőszakos LMBTQP nyomulásról, akkor számos atrocitás éri.

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)

Az RTL Klub az Újév első pillanatait a normalitás támadásával kezdte

Ilyen ez a show-business – SZFE-maszk és férfiak csókja az RTL-en

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

Gyermekmegrontó műsorral jelentkezett a dán tv csatorna, a liberálisok szerint semmi kivetnivaló nincs benne