Ilyen ez a show-business – SZFE-maszk és férfiak csókja az RTL-en

Igazán progresszív élményben lehetett része mindazoknak, akik vasárnap este az RTL Klubra kapcsoltak – számol be a Magyar Jelen. A cirkuszi műsorszámnak beillő adás ugyan elméletileg politikamentes, hiszen egy zenés vetélkedőről van szó, ám azért mégis felbukkant egy-két dolog. Például egy freeSZFE feliratú maszk, ami egyértelműen állásfoglalás mind a résztvevő, mind a készítők részéről, de ez még csak hagyján. Főműsoridőben, mikor gyerekek is a képernyők előtt ülhetnek, két férfi csókolózott.

Támogasd a Szent Korona Rádió megmaradását és a jövő szerkesztőségének kialakítását – 
A támogatásból fiatal, a valódi jobboldaliságot képviselő újságírókat nevelünk ki utánpótlásnak!

Tegnap fejeződött be az RTL Klub koreai import „szórakoztató” műsora, az Álarcos Énekes. Aki vasárnap esténként családjával nem Gáspár Laci és Hargitai Bea viccelődését hallgatta volna, a műsor egy rendkívül egyszerű koncepción nyugodott: celebek beöltöztek különböző jelmezekbe, hangjukat eltorzították, a „zsűri” (ez esetben „nyomozók” ) pedig tippelgettek, ki lehet a maszk mögött. 

A műsor fináléja a „fergeteges show”  mellett általános megdöbbenést is vitt a nézők nappalijába. A vasárnap este 19:00-kor kezdődő műsor kezdetén a műsorvezető Istenes Bence odalépett Sebestyén Balázs mögé, majd nemes egyszerűséggel megcsókolta. A zsűrik persze kacarásztak a sokkoló performanszon, kérdés, hogy az NMHH képviselői mennyire fognak

– teszi fel a kérdést a Mandiner.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

RTL Kórkép

Nem hallgatnak, pedig jobb lenne – Gondolatok a freeSZFE anarcholiberális elképzelés kapcsán