Ilyen ez a show-business – SZFE-maszk és férfiak csókja az RTL-en

Igazán progresszív élményben lehetett része mindazoknak, akik vasárnap este az RTL Klubra kapcsoltak – számol be a Magyar Jelen. A cirkuszi műsorszámnak beillő adás ugyan elméletileg politikamentes, hiszen egy zenés vetélkedőről van szó, ám azért mégis felbukkant egy-két dolog. Például egy freeSZFE feliratú maszk, ami egyértelműen állásfoglalás mind a résztvevő, mind a készítők részéről, de ez még csak hagyján. Főműsoridőben, mikor gyerekek is a képernyők előtt ülhetnek, két férfi csókolózott.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Tegnap fejeződött be az RTL Klub koreai import „szórakoztató” műsora, az Álarcos Énekes. Aki vasárnap esténként családjával nem Gáspár Laci és Hargitai Bea viccelődését hallgatta volna, a műsor egy rendkívül egyszerű koncepción nyugodott: celebek beöltöztek különböző jelmezekbe, hangjukat eltorzították, a „zsűri” (ez esetben „nyomozók” ) pedig tippelgettek, ki lehet a maszk mögött. 

A műsor fináléja a „fergeteges show”  mellett általános megdöbbenést is vitt a nézők nappalijába. A vasárnap este 19:00-kor kezdődő műsor kezdetén a műsorvezető Istenes Bence odalépett Sebestyén Balázs mögé, majd nemes egyszerűséggel megcsókolta. A zsűrik persze kacarásztak a sokkoló performanszon, kérdés, hogy az NMHH képviselői mennyire fognak

– teszi fel a kérdést a Mandiner.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

RTL Kórkép

Nem hallgatnak, pedig jobb lenne – Gondolatok a freeSZFE anarcholiberális elképzelés kapcsán