Gyermekmegrontó műsorral jelentkezett a dán tv csatorna, a liberálisok szerint semmi kivetnivaló nincs benne

Új gyermekeknek szóló rajzfilmsorozattal jelentkezett a dán DR Ramasjang gyerekcsatorna. A “mesével” a 4-8 éves korosztályt kívánják megcélozni. A mese főszereplője pedig nem is egy karakter, hanem annak több méteres pénisze.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Kezdetnek tekintsék meg a “gyermekműsor” intróját:

Meanwhile on Danish Kids TV: John Dillermand (John Penisman) – a kids show about a guy and his long penis from funny

A rajzfilm John Dillermand nevű karakterről szól, aki a világ leghosszabb péniszének tulajdonosa. És ez nem valamiféle rejtett elem a showban: a főhős gyakran aktívan használja is “különleges képességét”, például amikor kutyájának hosszabb pórázra van szüksége, vagy amikor a szomszédjának jól jönne egy zászlórúd. Dillermand hatalmas hímvesszője ráadásul néha önálló életet él, például fagyit lop egy gyerektől.

A luxemburgi RTL arról számolt be, hogy a szülők körében hatalmas felháborodást keltett a műsor, és többen is jelezték, hogy egy részt sem engednek gyermeküknek megnézni. Ugyanakkor ez csak a csatorna teljes bojkottálásával lehetséges, mivel ki tudja, hogy melyik aranyos mese után rakják be a gyermekmegrontó epizódokat.

A hatalmas szellemi fertőt, mely világunkban jelen van, az is jól bemutatja, hogy nem mindenkinél verte ki a biztosítékot. A reddit-en több hozzászóló is kinyilvánította támogatását a “mese” mellett, és minél előbb várják amerikai premierjét. A csatorna vezetője által kiadott közleményből kiderül, hogy nem tervezik levenni a műsorról John Dillermand kalandjait, hiszen az animációs film egy szexuális felvilágosításért felelős dán szervezettel együttműködésben készült, és a csatorna maximálisan elégedett a végeredménnyel.

Többen azért aggódnak, hogy a gyermekek azt gondolják majd, hogy teljesen normális nemiszerveiket mindenkinek mutogatni, ugyanakkor a szélsőliberális oldalról újra a jól ismert “kontextus függvénye” félrebeszélést hallhatjuk, ugyanis szerintük csak felnőtt szemmel van kivetnivaló a műsorban.

A 444.hu újságírójának véleménye egészen gyomorforgató: “Érdemes egyébként kipróbálni, hogy előbb elmormogod magadban, hogy „fú, a dánok közsszolgálatilag mutogatnak egy óriási faszú férfi mesehőst a 4-8 éves gyerekeknek”, megfigyeled, mi erre a reakciód, majd utána nézed meg az előzetest. Én például – pedig eléggé biztos voltam benne, hogy nem valami perverz, pornográf gonoszságot fogok látni – bizarr, kényelmetlen látványra számítottam, de egyáltalán nem azt kaptam, hanem egy aranyos mese ígéretét. Aki megnézné, itt láthatók az ötperces epizódok. A kutyasétáltatósat néztem meg, az tök aranyos. Egy kisebb, makacs tacskófalka gazdájaként kifejezetten irigykedtem arra a nagyszerű ötletre, hogy John a pöcse segítségével kolbászt lógat a kutyák elé, akik így végre hajlandók egy irányba menni.”

A fentebb kiemelt példák miatt szükséges minél nagyobb ellenállást kifejtenünk az LMBTQP propagandával szemben. Ma nálunk a TV-ben még “csak” felnőtt műsorokban és reklámokban jelenik meg burkoltan, és “csak” mesekönyvek formájában a gyermekmegrontás. Ugyanakkor résen kell lennünk, hogy mely meséket mutatjuk meg gyermekeinknek. Váljunk felelős fogyasztókká, ne a TV és a bugyuta mesék neveljék fel a fiatalabb generációkat. Védjük meg gyermekeinket!

(444 és 24.hu korrigálva – Szent Korona Rádió)

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában

A Disney teljes hátszéllel az LMBTQP propaganda mellé áll

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen