Egy harcos gondolatai a magyarországi iszlámgyűlöletről: a Fidesz és a Netanjahu-terv

Először még szimpatikus volt a – valóban létező – Soros-terv elleni hadjárat. Elégedetten mosolyogtunk magunkban, hogy ez akár egy őszinte kampány is lehetne, valami elkezdődött az elmúlt évek, hazafiak szólásszabadságát elfojtó időszaka után. Micsoda “szabadságharc” zajlik – gondolhatja az egyszeri hazafi, akihez nem jutnak el csak a köztévé által sugárzott kormánypropaganda tartalmai. Közben egy hatalmas átverés kezd kirajzolódni: Magyarország és a térség Izrael-csatlóssá tétele. A Netanjahu-terv létező valóságáról néhány gondolat.

Abban már most egyetérthetünk, hogy Magyarországon egy valódi hazafi, ultrajobboldali és természetesen keresztény (de bármilyen más, valóban vallásos) ember nem akarhat iszlamizálódást és nagynépességű idegen bevándorlást – abból a tényből kiindulva, hogy minden népnek, kultúrának és vallásnak megvan a maga természetes helye a világban. Azonban a Fidesz, a jelenlegi kormánypárt olyan gyűlölethullámot gerjesztett egy világvallással, az iszlámmal szemben, ami példátlan, miközben a másik oldal felé, nevezetesen Izrael felé hatalmas elköteleződéseket látunk. A kettő között van összefüggés, és ezt hívjuk nemes egyszerűséggel Netanjahu-tervnek.

Azt már többször kibontottuk (link), hogy a bevándorlás szerintünk nem vallási kérdés, és azt is boncolgattuk már, hogy az egész pártrendszerrel súlyos gondok vannak (link). Ezen írásomban nem is pártpolitikai kérdéseket feszegetnék, hanem egy pártok felett létező, ám az átlagember számára nem világos nemzetközi tervet vázolnék fel, aminek az okozatait látjuk naponta, sőt, ha nem vagyunk elég éberek, akkor még tapsikolunk is hozzá.

Gondoljunk bele! Hogyan lehetséges, hogy a Fidesz gyakorlatilag így nekimehet a világ egyik “főgonoszának” titulált emberének, Soros Györgynek? (Persze, csak szavakban és plakátokon, mert például a CEU is köszöni szépen, jól van, és érdemben túl sok minden nem történt a Soros-hálózattal szemben, sőt, inkább az derül ki, hogy még állami pénzeket is kapnak.) Az is megdöbbentő, hogy milyen istenellenes kampányt folytathatnak egy világvallással szemben, aminek következtében elegendő valakire csak azt mondani, hogy “muszlim” és egyszerre akarja mindenki megkövezni. A “náci” és “szélsőséges” bélyeg után ez lett a leghatásosabb fegyver (lásd a Zagyva Gy. Gyula barátom elleni rágalomhadjáratot – link). A magyar lakosság 99% azt sem tudja, hogy mi az az “iszlám”, mi az a “muszlim”, így tökéletes volt egy létező problémát, a bevándorlást felültematizálni ezzel, mintegy hiszterizálva a tömegeket. (Ezt is persze csak szavak szintjén, lásd letelepedési kötvény és az “oltalmazottak” ügye.)

Izrael érdekeiről és terveiről is szóltunk már (link), de néhány mondat erejéig foglaljuk össze a meglátásainkat. Izraelt sokáig támadta az EU Palesztina miatt, és az európai országok is sorra fogadták el az Izraelt elítélő nyilatkozataikat. Az ENSZ szintén számos határozatot hozott már a zsidó állam pusztító és hódító tevékenységéről, ami persze nem érdekli túlzottan a zsidó államot (link). Az is érdekes, hogy Izraelt nem akarják lebombázni az engedély nélküli atomarzenálja miatt (link).

Ördögien zseniális megoldást talált Izrael az ellenséges nemzetközi környezet átfordítására: a közel-keleti problémát exportálta Európába. Jól “megdemokratizálta” a környező államokat, ahonnan a menekülőket és a gazdasági migránsokat Európába irányította, hogy mintegy ott szemléltessék az “iszlámot”. Mármint azt az iszlámot, amit Izrael hozott létre és mutat be számunkra. Az igazi muszlim ugyanis otthon marad és harcol, meghal, vagy próbál túlélélni valahogy. Az iszlám világ söpredéke viszont kiválóan alkalmas a kaotizálásra és destabilizálásra. Van ennek még egy, Izrael számára pozitív hozadéka: a kiürült területeken nyugodtan terjeszkedhet. Az sem mellékes, hogy Palesztina kérdésében is csend van a migránsválság óta, valahogy azóta nem tüntetnek a nemzeti radikálisok a világ legnagyobb gettójának felszabadításáért…

Hogy kerül Izrael-tervébe Magyarország? Mostanra adott az az ország, ahol legalább annyira gyűlölik az iszlámot, mint Izraelben, így nyugodtan lehet már a zsidóknak kedvező politikát folytatni minden szinten. Régóta hangoztatott elmélet szerint pedig a zsidóknak továbbra is szüksége van olyan országra Európában, ami fehérek lakta (biztonságos számukra is) és nem utálják őket. Világosan megállapítható, hogy az “iszlámok” rémével fenyegetve a magyar lakosság kimondottan örülni fog majd a “valódi menekült” zsidóknak is, hiszen ellenségem ellensége a barátom. Ahogy meg lehetett utáltatni a muszlimot, úgy meg lehet könnyen szeretettni ekkora médiagépezettel a muszlim ellenségét, a zsidót.

Orbán és a Fidesz Izrael-politikájának leginkább kézzel fogható részei a következők az elmúlt néhány hónapban:

  • Az ENSZ-ben Magyarország kiáll Izrael mellett, a palesztinokkal szemben (link)
  • Orbán Viktor a V4-eket is Izrael alárendeltségébe sorolná (link), sőt, ha tehetné, akkor az egész EU-t (link) – erről még büszkén is szónokol Orbán a zsidók előtt, lásd ezen a videón.
  • A Magyar Kormány is támogatja Jeruzsálem fővárossá nyilvánítását, amely lépés egyrészről egy világméretű konfliktus kirobbanásához vezet, másrészről a zsidók világfeletti uralmát készíti elő. (link)

Visszakanyarodva az első gondolatainkhoz: a Soros György ellenes plakátkampány tehát mennyire őszintén antiszemita? Semennyire, ugyanis arról van csak szó, hogy Orbán kebelbarátjának, Netanjahunak az ellenségét, Sorost szabad, sőt, kötelező szidni.

Aki a fentieken való elmélyült gondolkozás után még mindig hisz Orbánék őszinte migránsellenességében, és hogy őszintén Magyarország szabadságáért harcolnak, az egyértelműen egy jól becsapott, a közmédia által sikeresen manipulált és érzelmi-indulati alapállásból hőzöngő (politizálásnak nem nevezhető, ami az utóbbi időben megy a közéletben…). Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennének a Fidesznek pozitívumai, vagy hogy egyértelműen az ellenzék minden tekintetben jobb lenne. De azért tessék már elgondolkozni és nézzünk bátran a hírek mögé!

Ha vannak elveink, van egy szilárd világnézetünk, akkor kijelenthetjük, hogy sem a Soros-terv, sem a Netanjahu-terv nem szolgálja hazánk érdekét, és mindegyikkel szemben fel kell vennünk a harcot! Sem az iszlám térhóditást, sem a zsidó gyarmatosítást nem fogadhatjuk el! A nemzetközi színtéren pedig meg kell vizsgálnunk, hogy kinek van igaza. Azt látjuk, hogy az iszlám világot el akarják tüntetni, szétbombázzák az országaikat, elüldözik a földjeikről az ott lakókat. Ellenük zajlik a harmadik világháború ráadásul, ha nem így lenne, akkor nem is jönnének ennyien, tehát nem beszélhetnénk migránsválságról. A fideszes propaganda szintjére egyszerűsítve a történéseket, kijelenthetjük, hogy a “Fidesz szövetségesei (USA és Izrael) tehetnek a migránshullámról”. A zsidókkal szemben tehát egyértelműen az iszlám az, ami védelmünkre szorul a nemzetközi porondon.


Nasrallah, a keresztényeket támogató és védelmező Hezbollah-vezetőnek a beszéde Krisztusról

Még néhány megjegyzés a témához csak lazán kapcsolódva:
A Fidesz egyik legnagyobb történelmi bűne, hogy lejáratták a “nemzeti” szavunkat, szinte már kellemetlen használni, mert még a trafikok is “nemzetiek” lettek. Sok fontos kérdést olyan alacsony színvonalon képviselnek, hogy lehetetlenné vált a róluk való, higgadt eszmecsere. A bevándorlással, a migráció kérdésével, Soros György féle nyitott társadalom projekttel (a Soros-terv), a liberális civilhálózatoknak álcázott, külföldről finanszírozott, aknamunkát folytató szervezetekkel kapcsolatos problémákat nevetségessé tették.

Az írásom után borítékolható, hogy megkapom a muszlimbarát jelzőt, hiszen voltam már “dzsihadista kézikönyvvel” a “halálra” felkészülő alakulat vezetője is (link)… De vállalni kell, hogy a célkeresztbe kerülhetünk, hiszen az Igazság melletti kiállás a legfontosabb feladatunk, ez Istennek tetsző cselekedet!

Az aljas hazugságáradat, a közélet ilyen szintre süllyesztése szintén történelmi bűne a Fidesznek. Metapolitikai (pártpolitika feletti) kérdésekben nem lehet nyilvánosan megnyilatkozni, mert aki kicsit is árnyalni próbálja a képet, mélységeiben bemutatni egy adott kérdéskört, arra rászállnak és máris kap egy bélyeget és egy jó adag gyűlöletet.

Ne jöjjünk azzal, hogy milyen alpári a kuruc.info és a Jobbik kezdte ezt! A kurucon tényeket tálalnak vitatható stílusban, miközben a köztévében gyártják a képtelenebbnél képtelenebb történeteket: többéves hangfelvételeket elővéve, vagy egyszerűen csak kitalálva sztorikat, sőt, ők maguk “csinálják” az adott “hírt” – az sem gond nekik, hogy a Jobbik jóval százas nagyságrendben nyert már sajtópert a fideszes média ellen, mert ez be van kalkulálva, van miből kifizetni. Ez többéves gyakorlat, például anno a Farkasok-botrány kapcsán azt találták ki, hogy “határőr helyeket” akarunk felkeresni. Ezt csak azért hozom fel, mert a Fidesz sajátja ez a mocskos hazudozás, ami miatt normális ember gyomra felfordul, és ami nem magyarázható meg semmivel sem… A kommunizmusban egy adott tényállást mutattak be és gyártottak köré egy koncepcionális eljárást, de mára eljutott oda a Fidesz, hogy tényállás sem szükséges, hanem kitalálják az adott illetőre szabva a karaktergyilkossághoz szükséges rágalmakat.

 

Mit is lehetne zárszóként írni? Orbán szavai mindenkinek szólnak, hogy mennyire is őszinte a kampányban eljátszott hazafi. “Ne figyeljenek arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”:

(Barcsa-Turner Gábor – Egy harcos gondolatai – Szent Korona Rádió)