Nem számít a terrorkészültség – plakátokkal segítették a betolakodókat

Míg ország és világ a terrorcselekmények miatt döbbenten áll, addig a migránsimádó szervezetek hazánkba invitálják továbbra is a betolakodó terrorveszélyes bandákat.

 

 

 

 

A brüsszeli események után elrendelt 2-es fokozatú terrorkészültség közepette a Migrant Solidarity Group of Hungary (MigSzol) egy Facebook aloldalán azzal büszkélkedik, hogy Szabadkán a betolakodóknak felragasztott útmutatóik segítségével terelik a migránsokat a gúnyhatár felé.

Felhívják a migránsok figyelmét, hogy étellel, itallal, orvossal, ha kell ügyvéddel is várják őket itthon a szállókon. Számíthatnak a Helsinki bizottság egy lelkes migránssimogató tagjára Bicskén. Ha szegény betolakodó éjszakánként nem tudna aludni, mert – ahogy írják – “rémálmok” gyötörnék mert olyan nehéz volt neki a betolakodás, akkor pszichológus is a segítségükre siet.

Szépen felsorolják, hogy hol lehet az országba betolakodni és mit kell tenni, ha egy “kerítés szaggató” hajnalon nyakon csípnék és a szőnyeg szélére állítanák: “Ha menekültstátuszt akarsz kérni, kérünk, hogy ezt mondd a bírónak a tárgyaláson, de később, akár a börtönben is elindíthatod a kérelmet. Sajnos előfordulhat, hogy a menekültstátusz elbírálásáig börtönben kell maradnod.”

 

migszol
(clicks: 57) A belső ellenségeinkre sem árt odafigyelni… Miközben az ISIS immár nyíltan fenyegeti többek között hazánkat is, addig ilyen plakátokat ragasztgatnak a Délvidék menekültekkel leginkább fertőzött területein a MigSzol csoport aktivistái… – hívja fel a figyelmet a Defend Hungary Facebook oldal.

 

 

És most jön a hab a tortán. Ha nem volna elég az, hogy részletes útmutatóval látják el a közegészségügyi katasztrófával is fenyegető migránsokat, akkor a MigSzol szegedi csoportjának brüsszeli merényletek kapcsán közzétett bejegyzése bizonyosan meg fogja emelni kedves olvasóink vérnyomását.

A Facebookra hányt karakterhalmazban kifejtik, hogy nagyon sajnálják a brüsszeli merénylet áldozatait, a sebesülteknek jobbulást kívánnak és meglepő módon kijelentik, hogy: ne tegyünk egyenlőségjelet aljas emberek e megbocsáthatatlan tette és azon embertársaink közé, akik éppen olyan helyekről menekülnek, ahol az ilyen tragédiák mindennaposak.

Vajon kikre gondoltak? A Marokkóból vagy a Bangladesből érkező fekete áradatra? Ugyanis a migránsok oroszlán része, pont olyan országból érkezik, ahol nincs háború.

És máris elérkeztünk ahhoz a liberális, kártyavárként összeomló, erőtlen érveléshez, mely igazi arculcsapása azoknak, akik a merényletben életüket vesztették vagy megsérültek.

Ellentétben a magyar kormánnyal, mi inkább a tényeknek hiszünk: ahogy az alábbi grafikonon is látszik, az elmúlt közel fél évszázadban Európában soha ilyen kevés áldozata nem volt a terrorizmusnak, mint az utóbbi években.” – írják, mintha ez alapot adna a migránsok országunkba való bejutásának segítésére.

A migránsok támogatására gombamód szaporodó szervezetek állami felügyelete mellett sem kellene elmenni.

A tavalyi migráns áradat tetőpontján, csak Isten oltalmazó keze mentette meg országunkat a közegészségügyi katasztrófától. A távoli -kiváltképpen egzotikus- országokból érkező új-honfoglalók olyan betegségeket hordozhatnak magukban, amelyre nincs felkészülve nemhogy Magyar hazánk, de Európa sem.

Gondoljunk csak arra, amikor a Keleti pályaudvart és környékét ellepő migránsok a közeli játszóterek homokjában fetrengtek és ürítettek ahol éppen kedvük tartotta, nem beszélve a tömegközlekedési eszközök higiéniájáról, mely a migránsok nagy hulláma előtt sem volt túl rózsás.

A BKV szerint, embereik “ki vannak képezve” arra, hogy különböző vegyszerekkel tisztítsák le a járművek belsejét. Csakhogy a vegyszereknek van egy behatási ideje, amit nem vártak meg. Valamint honnan is tudhatták volna, hogy milyen vegyszert kell használni, ha előtte nem azonosították a vírust?

 

Migránsok a Keleti pályaudvaron 2015 augusztusában
(clicks: 9) Migránsok a Keleti pályaudvaron 2015 augusztusában

 

Az eltérő vallás és életmód, egy teljesen más kultúrában való szocializálódás az, ami alkalmatlanná teszi a migránsokat arra, hogy bármelyik európai országba beilleszkedjenek. Ha esetleg akadna is köztük aki valóban az európai kultúrát választaná magának, akkor sem tudna teljes mértékben európai lenni. Gondoljunk bele. Életerős, felnőtt férfiakról van szó, hiszen nagyrészt ők vállalják a több ezer kilométeres utat a “szebb élet reményében”. Felnőtt férfiakról, akik hazájuk kultúráját génjeikben hordozzák, azt tanulták, látták szüleiktől, vallási vezetőiktől.

A brüsszeli merénylők kapcsán kiderült ugyan, hogy harmadik generációs migránsokról van szó, de ez is előbbi sorainkat igazolja. Génjeikben hordozzák az európaitól teljes mértékben eltérő életmódot és elég annyi is, ha egy szélsőséges vallási vezető azt mondja neki, hogy legyél Allah harcosa, mert téged itt soha nem fognak befogadni. Máris meg van a terrorista.

Számtalan okot fel lehetne sorolni a migrációval szemben, de ez a két ok is bőven elég ahhoz, hogy a hazánkba érkezni szándékozó migráns áradatot irányító csoportokat komoly felügyelet alá lehessen vonni, hiszen az elmúlt időszak eseményei is azt bizonyítják, hogy a migránsok potenciális veszélyforrást jelentenek nemzetünk számára; akik pedig ezt szándékosan támogatják, mindannyiunkat kitesznek ezeknek a veszélyeknek.

Kövessék rovatunka Facebookon is!

(DG-Idegen áradat-SZKR)