2024, október 14
9.4 C
Budapest
Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55

Izrael megtámadta az ENSZ-missziót: egy terrorista állam, ami elszabadult és azonnal meg kell állítani!

A tegnapi napon mi is beszámoltunk Izrael ENSZ-bázisok elleni támadásairól. Ezen misszió keretében 15 magyar katona is állomásozik. Elsőként az írek szólaltak fel, most az olasz médiában megjelent felháborodást közlünk, aminek szerzője Giuseppe Salamone politikai aktivista és nemzetközi joggal foglalkozó jogvédő. Fenti képünk műholdfelvétel: az izraeli megszállók tudatosan az egyik Unifil bázis mellé települtek, hogy védve legyenek az egyébként sikeres Hezbollah támadásoktól.

Izrael nagyon súlyos tettet követett el, amelyet a nemzetközi közösség nem tűrhet el. Az izraeli hadsereg három dél-libanoni Unifil-missziós bázist, köztük két olasz támaszpontot támadott meg és okozott sérüléseket az ENSZ égisze alatt működő békefenntartóknak. Ez a szégyenletes és elfogadhatatlan támadás ismét megerősíti Izrael agressziójának tényét, valamint hogy a zsidók teljesen semmibe veszik a nemzetközi jogot és barbárokként megvetik az emberi életet.

Az ANSA olasz hírügynökség szerint az izraeli erők tüzet nyitottak az egyik olasz támaszpontra a Libanonnal közös demarkációs vonal mentén, miután egy izraeli drón többször is átrepült a bázis felett. A lövések annak a bunkernek a bejáratát célozták, ahol az olasz katonák menedéket kerestek. A tűzcsapás megrongálva a kommunikációs rendszereket a bázis és a naqurai Unifil-parancsnokság között. Izrael nem először követ el indokolatlan erőszakos cselekményeket, ezúttal azonban a békefenntartó misszió elleni közvetlen támadás, olasz katonák jelenlétével, elfogadhatatlan eszkalációt jelent.

Így köp a nemzetközi jogra Libanonban a cionista terrorállam

Az ENSZ-nek és a nemzetközi közösségnek haladéktalanul cselekednie kell. Izrael terrorista államként viselkedik, amely nem tiszteli sem az életet, sem a nemzetközi normákat, válogatás nélkül támad nemcsak palesztin civilekre, hanem a nemzetközi közösség által telepített békefenntartókra is. Két indonéz békefenntartó megsérült, miután egy izraeli tank rálőtt egy megfigyelőtoronyra, amelyből ennek okán kizuhantak. A sérüléseik csak a  szerencsének köszönhetően nem tűnnek súlyosnak, de a tett továbbra is egyértelműen megsérti az ENSZ-erők szuverenitását, és felrúgja a béke fenntartásának lehetôségét.

Az olasz előőrsök kameráit kézi lőfegyverek tüzével megsemmisítették, ami azt bizonyítja, hogy Izrael szándékosan szabotálja az Unifil küldetését, továbbá leplezni akarja bűnözői tevékenységét. Ez a fajta támadás nem maradhat következmények nélkül és nem kezelhető elszigetelt eseményként. Ez egy szisztematikusan kidolgozott viselkedés tünete, amelynek célja a régió tudatos destabilizálása és az erőszak állandósítása.

Izrael nem élvezheti továbbra is azt a büntetlenséget, amelyet túl sok éve élvez. Cselekedetei egy olyan állam képét mutatják, amely nem ismer határokat a brutalitásban, és nincs semmiféle erkölcsi gátlása bárki megtámadása kapcsán, aki akadályozza hatalmi céljait. Elengedhetetlen, hogy nemzetközi nyomásgyakorlást helyezzünk Izraelre, amely túlmutat a puszta szóbeli elítélésen. Szankciókra, bojkottokra és konkrét intézkedésekre van szükség annak a rezsimnek az elszigeteléséhez, amely több fronton is bűnözőként viselkedik.

A békefenntartó misszió elleni támadás, amelyben olasz katonák is részt vesznek, újabb bizonyítéka annak, hogy Izrael fenyegetést jelent a világ stabilitására. A világ már nem hunyhat szemet ezen az állami terrorizmus felett. Izraelt meg kell állítani, mégpedig azonnal! Minden nap, amely a nemzetközi közösség megfelelő válasza nélkül múlik el, egy olyan nap, amikor megerősödik ennek az erőszakállamnak a büntetlensége, ártatlan életeket és a közel-keleti tartós béke lehetőségét kockáztatva.

(Szent Korona Rádió)

Magyar “békefenntartók” átengedik az izraelieket, az írek viszont maradnak Dél-Libanonban

Válaszcsapás: Iráni rakétatechnológia és atomfegyver

Iránnak meglepően fejlett a rakétatechnológiája: a Vaskupolát megkerülve mért több katonai létesítményre is csapást, de a zsidók titkolják a valós eredményeket. Hogyan lesz Iránnak...

Így köp a nemzetközi jogra Libanonban a cionista terrorállam

Leonid Savin újabb kiváló írásában a cionista terrorállam, Izrael Libanonban elkövetett jogsértéseiről értekezik. Mindegy, hogy hol háborúznak a zsidók, embertelenség jellemzi őket. Kövesd Telegram...

Dugin: Naszrallah halála Izrael apokaliptikus felemelkedését jelzi

Az Antikrisztus eljövetelének újabb állomása? Nagy-Izrael megvalósulása? Mi kell a zsidó terror visszaszorítására? Alexander Dugin gondolatai alább.  Kövesd Telegram csatornánkat Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és...

Megalakulhat az Irán vezette, cionizmus ellenes “NATO”?

Komoly hiányosságát pótolhatja most Izrael a keleti világnak? A Varsói Szerződés felbomlása óta nem volt olyan katonai szövetség, ami méretében felérhetett volna a NATO-hoz....

Legfrissebb

Háborús privatizáció: Ukrajna nevetségesen alacsony összegért eladja a legnagyobb titánérc bányáját

Az ukrán kormány jóváhagyta a világ egyik legnagyobb titánbányászati...

Terrorfenyegetettség miatt lezárja a határait Norvégia

Norvégia a svéd és a finn határszakaszon ideiglenes határellenőrzést...

Szent István is a zsidó deheroizálás áldozata lett

A magát történésznek hazudó Berend Nóra István, Magyarország első...

A cionista Trump szerint hamarosan kitör a harmadik világháború

Az agresszív Izraelt támogató republikánus elnökjelölt Kaliforniában folytatta kampánykörútját,...

Meg akarták ölni Orbán Viktort?

A szerbek és az oroszok szerint meg akarták gyilkolni...

Kezdik befejezni a gázai népirtást, előállnak a valódi okkal: a Szuezi-csatorna alternatívája

Egy évvel ezelőtt a Szent Korona Rádión már megírtuk,...

Válaszcsapás: Iráni rakétatechnológia és atomfegyver

Iránnak meglepően fejlett a rakétatechnológiája: a Vaskupolát megkerülve mért...

“Más világ lesz”: Nógrádmegyer elesett, cigány polgármestere lett

Mindenki felmondott az önkormányzatnál, egyértelmű, hogy miért. Nyilván senki...

Kategóriák

Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55