Gyurcsány még mindig nem vette észre, hogy már rég kihalt – “Disznóság, embertelenség, amit a kormány művel”

Disznóság, embertelenség, hűtlen kezelés, amit a kormány csinál – írta a közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc annak kapcsán, hogy sajtóhírek szerint a kormányzat irodaépületeket vásárol. A DK elnöke azt is bejelentette, hogy büntetőfeljelentést tesznek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Lakhatási válság közepén a kormány tengernyi irodaházat vásárol önmagának. Miközben az a fiatal, akinek ha nem tudnak segíteni a szülei, annak esélye sincs saját lakásba költözni, a kormány magára költi a pénzt

-háborog a közösségi oldalán Gyurcsány.

Majd megjegyzi, hogy annyi pénzből, mint amennyit az irodaházakra fordítanak szerinte 15 ezer lakást lehetne megépíteni.

A DK elnöke azt is tudni véli, hogy a kormányfő családi, baráti köreihez tartozó befektetőktől a piaci árnál sokkal magasabban vásárolnak. Ez pedig mint írja, köztörvényes bűncselekmény.

15 ezer család élete az egyik oldalon, a kormány lopási szándéka a másikon. Melyik fontosabb?

-teszi fel a kérdést.

A fiatalokért aggódó lecsúszott néhai miniszterelnök aggodalmára rákerestünk, hány lakást épített fiataloknak anno a Gyurcsány kormány, vagy miként, milyen támogatásokkal segítette a fiatalok otthonjutását, családalapítását, vagy tanulását. De ilyen intézkedéseket a Gyurcsány-kormány alatt nem találtunk.

Még a DK szavazók is tudják, hogy Gyurcsány a legkártékonyabb személy a baloldalon

Gyurcsányék ifjúsági tagozata gyalázta meg Szálasi Ferencné sírját

( Pesti srácok nyomán Szent Korona Rádió)