Bidennél teljesen elmentek otthonról: nigger nőnek nevezte magát

Joe Biden egyre inkább bizonyítja alkalmatlanságát. Elképesztő, hogy egy ilyen ember vezetheti a világ legnagyobb hatalmának nevezett országát. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nagy erőkkel dolgoznak az amerikai választók bizalmának visszanyerésén a demokraták, miután Joe Biden rendkívül gyenge teljesítményt nyújtott a múlt heti televíziós vitán. Az amerikai elnök saját kampánycsapata munkáját sem könnyíti meg, ugyanis július 3-án egy rádióinterjúban néger elnöknek és nőnek nevezte magát.

Sokakban megkérdőjeleződött Joe Biden amerikai elnök jelöltsége és alkalmassága, miután siralmas teljesítményt nyújtott a múlt héten megrendezett televíziós vitán. A Fehér Ház szerdán hivatalosan is cáfolta Joe Biden visszalépésének reális lehetőségét. Az elnök kampánycsapata szerint mindent megtesznek, hogy eloszlassák a kétségeket Joe Biden alkalmasságáról, és hogy visszaszerezzék a választók bizalmát.

Az amerikai elnök csütörtökön, az amerikai függetlenség napja alkalmából a philadelphiai Wurd csatornának adott interjút, ahol ismét sikerült kínos helyzetbe hoznia magát – írja az Independent. 

Egyébként büszke vagyok arra, hogy, mint mondtam, én vagyok az első alelnök, az első fekete nő… aki egy fekete elnök mellett szolgál…

– fogalmazott a rádióinterjúban Joe Biden.

Biden megerősítette „megmásíthatatlan elkötelezettségét” Izrael iránt

(Index nyomán Szent Korona Rádió)