“Takonypócok, hülyegyerekek, zsidók” – Posta Imre kiakadt ránk

Nem mindennapi levelet kaptunk. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Vigyázat, ha Ön nem ért egyet Posta Imrével, akkor könnyen “zsidóvá”, “hülyegyerekké” vagy “takonypóccá” válhat. De miért is írunk az ilyenekről azontúl, hogy szórakoztató is valamilyen szinten és a napi humor rovatunkat is feltölthetnénk az ilyenekkel?!

Az egyik Mi Magunk adásban részletesebben foglalkoztunk Posta Imrével és a szektájával, konkrétan a családból kiemelt kisgyermekkel, mert az sajnos valóban tragikus eset. Ezt megtekintette Posta Imre is, akinél elgurult a gyógyszer, újabb elmebeli állapotváltozás köszöntött be nála és egy nehezen értelmezhető, fenyegetőzéssel vegyes mocskolódást kaptunk tőle:

“Barcsa-Turner Gábor, te kis takonypóc, ha már szátokra vettétek a nevem és összehordotok mindenféle a még a butuska fejetekbe éppen még beleigazítható gondolattöredéket, jó lenne, ha előbb tájékozódnál, bár nem várom tőletek, zsidó-seggnyaló ügynökhadtól el már rég azt, hogy bárminek utána mennétek. Nyüszítetek. Az elmúlt években bármikor álltam rendelkezésre. Amikor kiderült, hogy a jobbik mégiscsak zsidó banda is lapítottatok, mert ugye volt miért. Gáborka, bármikor, bárhol és bármilyen témakörben, bár nem kapkodok legyek után, viszont te kis hülye gyerek, ne hidd, hogy csak úgy eloldaloghatsz. Örülök neki, hogy így a vége előtt csak beigazoljátok, hogy egy méltatlan kis buzi banda vagytok. Én ezt tudom már rég. Egymást mivel hülyítitek, ti dolgotok. Ostobák vagytok. Nincs kedvem ilyen semmi lényekkel már foglalkozni, de sort kerítek rátok is egyéb lényegesebb dolgaim mellett. Addig növessz agyat, nehogy ne érthessed mi történt. https://www.youtube.com/watch?v=I1-2RBcd8sY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3qXV6aHBcXZhtbOQMrei4cXTUt6CP9ckw1OVSMfmDyhgPfxIljuN-vreU

Posta Imre”

 

Van az a helyzet, amikor az ember elégedett az életével, a munkájával, mert látja, hogy jó úton halad. Ilyen pozitív visszaigazolást jelent az is, amikor azok szidják, akiknek – finoman fogalmazva-, nincs ki mind a négy kerekük. Töröltethetnénk az általa feltöltött videót a Youtube-nál szerzői jogaink megsértése miatt, de mivel a róluk szóló rész van benne vágatlanul, ezért úgy döntöttünk, hogy nem baj, hadd szembesüljenek az igazsággal. Érdemes megtekinteni a videó alatt a hozzászólásokat. Ilyen szintű elmeháborodottságot látva sajnáljuk csak igazán, hogy Lipótmező bezárt. Tömören összefoglalva: mindenki zsidó és ügynök, illetve nyilván összefogott a gyíkemberekkel. Ha ez a nemzeti oldal kemény magja, akkor itt valamikor, valami nagyon félrement.

Posta Imrével való foglalkozás már nekünk ciki. Azonban, amikor a szektája már ott tart, hogy családok mennek tönkre, mert őrültségekben hisznek (pl. hogy mindenki halottá lett nyilvánítva és csak ügyvéd képviselheti, ezért nem szabad anyakönyveztetni senkit) és emiatt nem működnek együtt a legalapvetőbb dolgokban sem a hatóságokkal, akkor már kötelességünknek érezzük felemelni a szavunkat. Már csak azért is, mert ilyenekkel azonosítják a nemzeti oldalt, a hazafiakat. Mi csak arra kérjük Posta Imrééket, hogy terjesszék a róluk szóló videónkat és mondják el, hogy a Szent Korona Rádió és a HVIM minden szinten elhatárolódik tőlük! Felőlünk le is zsidózhatnak minket, mert ez tőlük felér egy dicsérettel. Az őrültmagyarkodás hatalmas mértékeket öltött, és jobb mielőbb eltávolodni ettől az agyrémtől.

Egyébként megkérdeztük Postát, hogy leközölhetjük-e levelét, vállalja-e nyilvánosság előtt a magvas gondolatait, amire azt válaszolta, hogy ” Felőlem azt csináltok, amit eddig is”. Persze újabb zsidózó keszekuszaság között, de ennek bővebb ismertetésétől megkímélnénk az olvasóink agysejtjeit.

Egy “elrabolt” gyermek története: Posta Imrén eddig csak nevettünk, de már életeket tesz tönkre (frissítve)

(Szent Korona Rádió)