A Jobbik is betiltaná a deviáns provokációt

2018-tól már nem lesznek deviánsfelvonulások Magyarországon – szól a budapesti Jobbik közleménye, ami egyértelműen annak a jele, hogy a legnagyobb ellenzéki párt bizony betiltaná a buzivonaglást. Ez a közlemény egy újabb bizonyíték arra, hogy a Jobbik politikája és célkitűzései mit sem változtak, legfeljebb a hangnem lett konszolidáltabb.

“A Jobbik Magyarországért Mozgalom budapesti szervezete mély felháborodással értesült arról, hogy a fővárosban ismét vonulhatnak a beteg, deviáns emberek, kiegészülve az erőszakos rendezőikkel. A toleranciát csak hírből ismerő, „melegfelvonulásnak” nevezett visszataszító és családellenes rendezvényt minden évben botrányok kísérik, perverz és vallásgyalázó elemek vesznek részt rajta, a hatóságok pedig tétlenül szemlélik a bűncselekményektől hemzsegő vonaglást.

Értetlenül állunk az előtt, hogy sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a kormány nem határolódik el a rendezvénytől, nem beszélve arról, hogy egy időre megbénítják a főváros közlekedését, és ellehetetlenítik azok életét, akik a rendezvény közvetlen közelében laknak.

A Jobbik, kormányra kerülése esetén, 2018-tól nem fogja engedni, hogy Budapest vagy bármely hazai település utcáit ellepje az ilyen és ehhez hasonló deviancia.”

A fenti kép az idei felvonuláson készült: “isten csak mese”. Látjuk, hogy nem az elfogadás, hanem a vallásgyalázás a menet célja.

Az alábbi kép a pest megyei HVIM üzenete, amihez bővebb magyarázat a képre kattintva érhető el:

légy büszke4 (clicks: 118)

(Budapesti Jobbik nyomán Szent Korona Rádió)