Lázadj a modern világ ellen – Légy normális!

A HVIM Pest megyei régiója üzenete minden olyan embernek, aki úgy érzi, hogy a liberális agymosás arra kényszeríti, hogy letérjen a helyes útról: Lázadj a modern világ ellen – Légy normális!

“Légy toleráns és elfogadó, de ha máshogy gondolkozol, akkor megbüntetünk!” – üzenik a normális embereknek az aberráltak.

A Budapest Pride szervezői sajtótájékoztatót tartottak ma (2016.07.01.) a Kossuth téren. Elmondták, hogy elkeserítőnek tartják, hogy 2016-ban még nem elég széles azon társadalmi réteg, amelyik elfogadja azt a deviáns életformát, amit hirdetnek. Külön kiemelték, hogy eddig soha nem történt vallásgyalázás a rendezvényükön és mindenkitől azt várják, hogy a számára legkényelmesebb, legönkifejezőbb szerelésben érkezzen a felvonulásra.

gyalazas

Kilátásba helyezték, hogy azon körök, melyek nem hajlandóak túllépni “középkori elveiken” szervezetük által “felelősségre lesznek vonva”.

Hát, akkor mi elsőként jelentkezünk, hogy vonjanak minket felelősségre, ugyanis mi azt hirdetjük, hogy a vallásgyalázókat középkori módszerekkel kell megbüntetni.

– Pest megyei HVIM –

A fenti közleményt szervezetünk Facebook oldalán tettük közzé a tegnapi nap során. Annyi kiegészítést kívánunk fűzni hozzá, hogy minden normális embert arra buzdítunk, hogy ne hagyja magát letéríteni a helyes útról. Az uralkodó korszellem az idő múlásával csak süllyedni fog, ez biztos. De ennek ellenére a normalitás fogalma nem változik meg. Ha büszkén felvállaljuk és ápoljuk őseinktől örökül kapott elveinket, származásunkat és identitásunkat, akkor immunisak lehetünk minden deviáns vírus ellen.

1467459741893Köszönjük a képet Béli Balázsnak.

Fel a Győzelemre!

(Pest megyei HVIM – Mi Magunk – SZKR)