Hiába az LMBTQP-lobbisták nyálverése, Bulgária a normalitás pártján maradt

Hiába tüntettek ellene az LMBTQP-lobbisták, Rumen Radev, Bulgária elnöke maradt a normalitás pártján és aláírta azt a törvényt, amely megtiltja az LMBTQP-propagandát az iskolákban és az óvodákban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Több mint 2000 normalitásellenes lobbista vonult az elnöki palota elé, ahol augusztus 15-én azért tüntettek, hogy ne írja alá az elnök a deviációt elvető törvényt, majd amikor augusztus 16-án ez mégis megtörtént, Radev lemondását követelték. Különféle táblákkal tüntettek, melyeken olyan ferdítések és hergelések álltak, mint „Nem akarjuk meleggé tenni a gyerekeket, csak azt szeretnénk, ha a meleg gyerekek is túlélhetnének” vagy „Most akkor betiltjuk a görög mitológiát is?”

Nem csak az aberrált tüntetők ellenezték a törvény bevezetését, néhány ezren még egy petíciót is aláírtak, valamint több száz a felforgatást támogató tudós és kutató írt alá nyílt levelet, melyben az állt, hogy a törvény egy szerintük nem létező problémát kíván orvosolni, ugyanakkor szükségtelen támadásnak teszi ki az “LMBTQP közösség” tagjait.

Az EU természetesen ebben az esetben és megpróbál beleszólni egy ország belügyeibe, hiszen Michael O’Flaherty, az Európa Tanács emberi jogi biztosa is arra kérte Radevet, hogy dobja vissza a törvényt a parlamentnek.

A tüntetésekkel egyidőben oroszbarát csoportok is felvonultak a közelben, akik természetesen támogatták a törvény bevezetését és a külföldi ideológia tiltását. A törvény összehangban van Bulgária alkotmányával, mely szerint a házasság férfi és nő között köttetik, valamint a hagyományos ortodox keresztény értékrenddel. Szerencsére, de nem meglepő módon a bolgár ortodox egyház is üdvözölte a törvény bevezetését.

A most bevezetett törvény nagyon hasonló az oroszországi és a magyarországi változatokhoz, amelyeket az aberrációt támogató jogvédő csoportok bíráltak a “véleménynyilvánítás szabadságának megsértése”, valamint az “LMBTQ emberekkel szembeni megkülönböztetés és visszaélések lehetővé tétele miatt”.

Bolgárok még a normalitás pártján

Újabb afrikai országban keményítenek be LMBTQP fronton

(Humen online nyomán Szent Korona Rádió)