Szégyen! Már nem nyomoznak a pedofil pedagógiai asszisztens ellen

Megszüntették azt az eljárást, amit gyermekpornográfia gyanújával indítottak Bite Zsolt pedagógiai asszisztens ellen, aki azzal büszkélkedett, hogy fiatalkorúakkal folytat szexuális viszonyt. A vármegyések már 2018-ban is figyelmeztettek erre az aberrált állatra, de akkor a KLIK nem foglakozott vele.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az ORFK kommunikációs osztálya szerint, „a nyomozás során ugyanis megállapítást nyert, hogy a 39 éves férfi által egy közösségi oldalon posztolt videóban lévő információk nem fedik a valóságot, és az eljárás során végrehajtott nyomozati cselekmények sem állapították meg bűncselekmény elkövetését“.

Ismert, a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolában dolgozó férfi egy 15 éves diákkal folytatott viszonyról és több botrányos dologról is beszélt a videójában. A pedagógiai asszisztenst azóta felfüggesztették a munkahelyén. Az ügyben Tényi István is feljelentést tett.

Tényi indokolásában kitért rá, hogy a pedagógiai asszisztens 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését.

Bite Zsolt egyebek közt elmondta:

volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket.

A férfi 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógiai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört. A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta:

„nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként… vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében… khhmm… azt csináltunk, amit akartunk” – állt a feljelentésben, amely arra is kitért, hogy a pedagógiai asszisztens rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán, magáról és a rábízott gyermekekről: „forgattunk”, „csináltunk”, „akartunk”, „éltük a magánéletünket”.

Az ügyben házkutatást is tartott a botrány kezdetén a rendőrség az LMBTQP-aktivista férfi otthonában, ahonnan különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

A KLIK elismeri, hogy megkapták 2018-ban Bitéről a vármegyések jelzését, de hát nem volt mit tenni

15 éves fiút ront meg a tanártüntetések homoszexuális szervezője

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)