8 izraeli halottért sipákol a cionista média, miközben Gázában palesztinok százai halnak meg naponta

Egy izraeli katonai konvojt ért támadás, ahol 8 cionista katona meghalt. A gázai népirtást semmibe véve magukat hősként feltüntetve sírják tele mind a külföldi, mind a hazai médiát az Izraelt támogató híradások.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Október óta nem kapott ilyen súlyos csapást Izrael, nyolc katonájuk meghalt – sipákol a Zsindex, aki arról számolt be, hogy mélységesen felháborító és egyben megrendítő ez a komoly veszteség a cionista Izraelnek, mely a hétvégén érte őket: egy konvoj részeként katonákat szállító páncélozott járművet ért robbantás szombaton, helyi idő szerint hajnali 5 óra 15 perckor Tal al-Szultán északnyugati részén. A támadásban nyolc izraeli katona vesztette életét.

Az IDF szóvivője pedig bátor harcosokról, egyenesen hősökről beszél, akik életüket adták egy szent ügyért:

Ma újabb fájdalmas emlékeztetőt kaptunk a háború áráról, és arról, hogy bátor harcosok és hősök készek voltak életüket feláldozni Izraelért, amely mindannyiunk közös otthona: drúzok, zsidók, beduinok, muszlimok és keresztények. Izrael minden polgára, szívünk és gondolataink a családokkal vannak ebben a nehéz időszakban

– mondta Daniel Hagari, az IDF szóvivője.

Amikor a médiát kell telesírni a veszteségeikről, rögtön felhasználják propagandának a vallást, holott a valóság az, hogy messzemenőkig üldözik azt, bármilyenről is legyen szó. Mind a muszlimokat, mind a zsidóságot, de legfőképpen a keresztényeket.

Arról bezzeg nem beszél az izraeli média, hogy ők naponta ölik meg ártatlan palesztin civilek SZÁZAIT, illetve már legalább nyolc uniós tagállam elismerte a független Palesztina létezését, és több, mint 32 ország ellenzi hivatalosan is a gázai népirtást!

Izrael légicsapást mért egy gázai menekülttáborra, sokan meghaltak, köztük gyerekek

Ismét egy ártatlan civilekkel teli menekülttábort bombázott le Izrael

(Szent Korona Rádió)