Most már biztos: többlethalálozást okoznak a Covid-vakcinák, a kormány még mindig tagad

A kutatók szerint a „példátlan” adatok „komoly aggodalomra adnak okot” és felszólították a kormányokat a teljes körű vizsgálatra – kezdi weboldalán megjelent cikkét Szakács Árpád, melyet változtatás nélkül közlünk.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A covid-vakcinák nemhogy nem biztonságosak, hanem konkrétan veszélyesek az emberekre, az elképesztő mértékű többlethalálozás és az oltás közötti kapcsolat egyértelmű.

Aki eddig ilyet mert állítani, azt összeesküvés elméletek gyártásával vádolták meg és gúnyos mosollyal kinevették, hiteltelennek tartották. Most viszont egy fordulat történt, amit méltán nevezhetünk példátlannak, tegnap ugyanis a világ egyik legjelentősebb lapja, az angol The Telegraph pontosan egy, a fentihez hasonló tartalmú írást jelentetett meg, azt követően, hogy hétfőn a világ egyik legrangosabb orvosi szakfolyóiratában tudományos kutatást publikáltak a témában.

A BMJ (British Medical Journal) Public Health kutatása azt vizsgálta, mi az oka a látványos többlethalálozásnak és egészen megdöbbentő következtetésre jutott: az emberekre ráerőltetett, a tudomány által biztonságosnak nevezett Covid-vakcinák. Konkrétan ezek okozzák a megnövekedett halálozást, illetve azok az intézkedések, zárlatok, amelyeket a világjárvány alatt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) javaslatára bevezettek.

A kutatók 47 ország adatait elemezték és megállapították, hogy 2020 óta több mint hárommillió többlethalálozás történt és a tendencia folytatódik.

A kutatók szerint a „példátlan” adatok „komoly aggodalomra adnak okot”, és felszólították a kormányokat, hogy teljes körűen vizsgálják meg a kiváltó okokat, beleértve a vakcinák lehetséges mellékhatásait is.

A kutatás szerzői hangsúlyozták:

„Bár a Covid-19 vakcinákat azért adták be, hogy megóvják az embereket a Covid-19 vírus okozta megbetegedéstől és halálozástól, de az oltásnak súlyos mellékhatásai léptek fel. Mind az egészségügyi szakemberek, mind az állampolgárok súlyos mellékhatásokat és haláleseteket jelentettek az oltást követően a nyugati világ különböző hivatalos adatbázisaiba”.

„A világjárvány idején a politikusok és a média nap mint nap hangsúlyozta, hogy minden egyes élet számít, és minden élet megérdemli, hogy Covid-19 vakcinákon keresztül védelmet kapjon. A világjárványt követően most ugyanennek az erkölcsnek kell érvényesülnie.”

A tanulmány megállapította, hogy Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában 2020-ban, a világjárvány tetőpontján több mint egymillió többlethalálozás történt, de 2021-ben 1,2 millió, az intézkedések bevezetése után pedig 800 ezer és 2022-ben szintén 1,2 millió. A kutatók szerint a számadat magában foglalja a Covid-19 okozta haláleseteket, de a vírus terjedésének és a fertőzés kezelését célzó egészségügyi stratégiák „közvetett hatásait” is.

Figyelmeztettek arra, hogy a Covid-vakcinával kapcsolatos mellékhatások közé tartozott a sztrók, a szívizom gyulladás, az agyvérzés, a szív- és érrendszeri betegségek, a véralvadás, a vérzés, a gyomor-bélrendszeri problémák.

A kutatók rámutattak, hogy a 2021 elején a többlethalálozás kezdete egybeesett az oltóanyag bevezetésével, ami a tudósok szerint „további vizsgálatot igényel”. Felhívták a figyelmet arra, hogy sok országban a mellékhatásokra vonatkozó adatokat nem tették hozzáférhetővé a nyilvánosság számára, mindenki egyedi adatbázist vezet, de ezek sem adnak reális képet, ugyanis a lakosság és az orvosok önbevallásán alapulnak. A kutatók szerint valószínű, hogy a világjárvány idején a megfékezési intézkedések, a korlátozott egészségügyi ellátás és a társadalmi-gazdasági káosz hozzájárult a halálesetekhez.

Gordon Wishart, a Check4Cancer főorvosa és az Anglia Ruskin Egyetem ráksebész professzora többször figyelmeztetett arra, hogy a rák diagnózisának késleltetése halálesetekhez vezet.

„Már a zárlat idején megjósolták, hogy az egészségügyi ellátásához való korlátozott hozzáférés késedelmet fog okozni az idő szempontjából kritikus állapotok, például a rák, a szívbetegségek, a cukorbetegség és a demencia diagnosztizálásában és kezelésében, és hogy ez többlethalálozáshoz fog vezetni.”

-mondta.

Az NHS England adatai szerint 100 000 főre vetítve a rákos megbetegedések előfordulása 521 volt a járvány előtti évben, majd 2020-2021-ben 456-ra csökkent, ami arra utal, hogy az első járványos évben mintegy 45 000 rákos megbetegedés maradt ki. A következő évben a 100 000 főre vetített arány 540-re emelkedett, ami arra utal, hogy sok rákos megbetegedést későn diagnosztizáltak, amikor a kezelés kevésbé hatékony.

Az oltás okozta esetleges mellékhatásokról szólva Gordon Wishart hozzátette:

„A szerzők helyesen mutatnak rá a tanulmányban arra, hogy számos, oltással kapcsolatos súlyos nemkívánatos eseményt nem jelentettek be, és rámutatnak arra, hogy a túlzott halálozás és a Covid-oltás egyidejű megjelenése további vizsgálatot érdemel.”

„A tanulmány több kérdést vet fel, mint amennyi választ ad, de nehéz nem egyetérteni a kutatók következtetéseivel, miszerint további elemzésekre van szükség a többlethalálozás mögöttes okainak megértéséhez, hogy jobban fel tudjunk készülni a világjárványok jövőbeli kezelésére.

A The Telegraph fenti cikke alapján talán még a vakok számára is új megvilágításba kerül a magyarországi oltásterror megítélése, annak a tettnek az értékelése, amiről Szijjártó Péter külügyminiszter múlt héten a WHO-közgyűlésen büszkén így fogalmazott:

“Az egyik legfőbb tanulság, ami levonható a pandémia éveiből, hogy az emberek egészségét és a járványok elleni fellépést nem szabad politikai vagy ideológiai természetű kérdésnek tekinteni.”

“Ha Magyarország a pandémiát politikai vagy ideológiai alapon kezelte volna, akkor az áldozatok száma több ezerrel magasabb lett volna.”

– vélekedett Szijjártó.

“Ehelyett mi felhasználtuk a tudósok fantasztikus teljesítményét attól függetlenül, hogy melyik földrajzi irányból származnak, keletről vagy nyugatról. És így Magyarország a leggyorsabb és legsikeresebb oltási kampányt folytathatta le az Európai Unióban.”

És talán most már valódi kérdéseket lehet feltenni arról a kormányzati állításról is, amely szerint “minden vakcina biztonságos”, az oltás életet ment és csak az oltás működik. Ugyanis Magyarországon szintén döbbenetesen magas a többlethalálozás. Ennek hátterében a magyar kutatók minden okot feltártak, kivéve egyet: az általuk a magyar lakosságra ráerőltetett Covid-vakcinát.

Az elmebeteg állítólag 217 covid oltást adatott be magának

Félrevezetően tájékoztatott Covid oltásáról a Pfizer

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)