Aberrált néger gyilkolt meg egy 64 éves férfit Texasban

Május elején a 64 éves Steven Andersont brutálisan meggyilkolták fényes nappal a texasi Houstonban. Anderson éppen a Woodridge Square Boulevardon szedte fel a postát, amikor egy fehér autó elütötte. A sofőr ezután visszatolatott, hogy ismét elgázolhassa őt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mindezt egy közeli térfigyelő kamera rögzítette is, de ez még csak az eleje volt a brutális gyilkosságnak. A szomszédok a férfi segítségére siettek, azonban a gázoló is visszatért. Az arccal a földön fekvő férfit megfordította, átkarolta, megcsókolta, majd kilenc késszúrással végzett vele. Ezt követően – ami különösen érthetetlen, hogy a szomszédok szeme láttára – a gyilkos elsétált, váltott pár szót egy fekete autó sofőrjével, majd visszaszaladt, átugrotta a testet, és elfutott. A környékbelieket “sokkolták” az események, akik, miután a gyilkos odasétált Andersonhoz, semmilyen segítséget nem nyújtottak, ellenállást nem tanúsítottak.

Viszont a szemtanúk információi alapján a rendőrség azonosította és elfogta a gyilkost, a 20 éves Karon Fishert, aki immáron a Harris megyei börtönben várja a továbbiakat.

Karon nem nő, hanem egy beteglelkű 20 éves néger transzszexuális, aki férfiként született, úgy is néz ki, csak “nemet váltott”.

A zavart elme tehát, mely a gyilkos transzszörnyeteg lététől elválaszthatatlan, a “tolerancia” mellett most már emberéletet is követelt.

Miközben az LMBTQP-propaganda mindent megtesz, hogy bármiféle kritika nélkül a kollektív társadalom fogadja el az összes nemi degenerációt, ebben az ügyben természetesen egyáltalán nem szólalt meg. Pedig érdekes lenne feszegetni a kérdést, vajon látnak-e bármiféle kapcsolatot a gyilkos hasadt elméje és a szexuális devianciája között?

A transzkreatúrák rendszeresen lépnek fel erőszakosan a társadalom többi tagjával szemben, és ha már börtönök, abban sincs sok köszönet, amikor egy transz “nőt” valódi női börtönbe zárnak.

Mindezek ellenére érdemes a témához rendelhető kulcsszavakat beírni a Google keresőjébe, amely eddig sem volt a kiegyensúlyozott tájékoztatás csúcspontja, de pár hónapja tapasztalhatjuk, hogy dacára a tág témaköröknek, minden eddigi kettős mércét felülmúlva végez irányított keresést az “érzékeny” területeken.

Így, ha az ember a transzneműek agressziójáról szeretne olvasgatni, kizárólag a transzok ellen elkövetett “szörnyű és bigott bűncselekményekkel”, illetve azok helyenkénti felnagyításával fog találkozni – az első 30-40 találat esetében legalábbis.

Steven Anderson szomorú története sem jutott el sok helyre. Legalábbis messze nem annyira, mint az indokolt lenne.

A rendőrség semmilyen kapcsolatot nem talált közte és a gyilkos között. A 64 éves férfi 20 évig dolgozott az MD Anderson Cancer Centerben menedzserként, lánya, veje és unokái gyászolják.

Szakított a “párjával” ezért meggyilkolta konzervatív ápoltját a transznemű

Kifejezetten keresztény gyerekeket akart megerőszakolni a transznemű

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)