Nyilvános vécét nyalogatva élvezkedett egy német liberális politikus

Milyen jó is ez a demokrácia, végre a “tudás és a szakértelem” van hatalmon, a “születési előjogokkal” szemben. Bizonyára ezt akarta bizonyítani az a német demokrata politikus is, aki egy nyilvános vécét, valamint az ott talált vécékefét  nyalogatta.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A német Szabad Demokrata Párt (FDP) egykori jelöltjéről olyan felvétel került elő, amelyen egy nyilvános vécét nyalogat.

A videón Martin Neumaier láthatólag teljes átéléssel csókolgatja egy vasútállomás ezüstszínű piszoárját, majd a mellette található vécékefével teszi ugyanezt.

Ami egyszer az interneten landol, az ott is marad címen a felvételnek egy néhány másodperces változata egy gyors Google keresés után megtalálható, viszont a Daily Star cikke szerint a közelmúltban ennél is hajmeresztőbb képkockák keringtek a német politikusról. Az egyik videón állítólag ruha nélkül, saját ürülékéből készít magának Hitler-bajszot, míg egy másikon vibrátorral játszik, miközben a nemzeti szocialista himnuszt énekli.

A férfi a németországi Ostalb járásban volt az FDP jelöltje, de a felvételek nyilvánosságra kerülése után pártja visszavonta jelölését. A Daily Star kereste Neumaiert, hogy valamiféle magyarázattal szolgáljon a történtekre, azonban eddig nem kaptak választ, a liberális párt szóvivője pedig a következőket mondta:

„Úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal megszüntetjük a szóban forgó jelölt támogatását. Az eset teljes körű kivizsgálása és a megfelelő szankciók kiszabása érdekében pártszabályozási eljárást kezdeményeztünk, hogy kizárjuk a pártból. A vizsgálat során elkötelezettek vagyunk az átláthatóság mellett, és rendszeresen tájékoztatni fogunk annak előrehaladásról.”

A “bölcs” nép szavazta meg, hogy gyermekeket fogadhassanak örökbe az azonos nemű párok

Sz*rt evett, buzeráns szexrabszolga volt a spanyol gyermekügyi tanácsos

( Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)