A “bölcs” nép szavazta meg, hogy gyermekeket fogadhassanak örökbe az azonos nemű párok

Nem nagy meglepetésünkre és az LMBTQP lobbi nagy örömére kétharmados többséggel döntötték el egy népszavazás keretein belül a résztvevők, hogy a jövőben legalizálják az azonos neműek házassághoz és ami még nagyobb probléma, az örökbefogadáshoz való jogát Svájcban.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A svájci szövetségi kancellária eredményei szerint a szavazók 64,1%-a szavazott az azonos neműek házassága mellett egy népszavazáson, melynek hála lassan alig marad ország Európában, ahol még nem iktatták törvénybe az LMBTQP lobbi jelenlegi legnagyobb vesszőparipáját.

Antonia Hauswirth, a “Marriage for All” nemzetközi bizottság tagja elmondta, hogy ők nagyon örülnek az eredménynek, melyet a szokásos vonaglással ünnepeltek meg az önmagukból kivetkőzött emberek(?) Bernben.

Az Amnesty International elmondása szerint a polgári házasság lehetősége mérföldkő az egyenlőség felé vezető úton, szerintünk viszont a többletjogok biztosításával a normalitást diszkriminálják, sajnos már nem csak a polgári házasságokat tekintve.

Ez már nem a szeretetről és az érzésekről szól, hanem a gyermekek jólétéről. Itt most az apák és a gyermekek a legnagyobb vesztesek

– mondta el a Reutersnek Monika Rueegger, a Svájci Néppárt (SVP) és a „No to Marriage for All” népszavazási bizottság tagja.

A buziházasság legalizálásáért kampányoló, szavazásra buzdító plakátok Genfben.

Az elfogadott törvény lehetővé teszi, az azonos nemű pároknak, hogy összeházasodjanak és velük semmilyen rokonságban nem álló gyermekeket fogadjanak örökbe, valamint az egybekelt leszbikusok még a spermadonációt is segítségül kérhetik a gyermekvállaláshoz, amire eddig csak a normális házasoknak volt lehetőségük.

Az új szabályok, Karin Keller-Sutter igazságügyi miniszter elmondása szerint, valószínűleg július 1-jén lépnek életbe.

Az elégtelen törvényi megfogalmazás miatt kerülhet bajba a gyermekeket védő polgármester?

Pride-ot tartottak az óvodásoknak Skandináviában

(Reuters.com – Szent Korona Rádió)