Sz*rt evett, buzeráns szexrabszolga volt a spanyol gyermekügyi tanácsos

Lemondott Toledo város családügyi tanácsosa, miután olyan felvételek kerültek elő róla, melyeken emberi ürüléket eszik, és szodómiát hajt végre. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A spanyol buzeráns politikus (Daniel Gómez del Barrio) a helyi polgármester utasítására mondott le posztjáról, miután az undorító LMBTQP tartalmak előkerültek róla. Ő volt helyben felelős a családokért, gyermekekért és az ifjúságért. A politikus a Spanyol Szocialista Munkáspártot erősíti egyébként, de a lemondását elindító polgármester is.

A most nyilvánosságra, vagyis újra nyilvánosságra került felvételek Barrioról 6 évvel ezelőtt készültek. De főleg a szexuális hirdetései verték ki a biztosítékot, melyekben szexrabszolgának ajánlkozott fel, s kiemelte, szeretné ha megaláznák, és piszoárként használnák.

A felvételekről felettesei a munkáspártnál már korábban is tudtak, mégis őt tartották a legalkalmasabb jelöltnek, hogy a családokkal, gyermekekkel foglalkozzon.

Az első felvételek óta egyre több került nyilvánosságra, példának okáért egy olyan is, melyen az irodájában saját ürülékét eszi.

Jelenetek az ürülék evő videóból.

Barátai azt közölték a médiával, hogy vissza kíván vonulni a közélettől, és háborgatás nélkül, névtelenül kívánja leélni innentől kezdve az életét.

Egyre szorosabb az összefonódás a magyar állam és az LMBTQP szervezetek között

(Times Now és Infocielo nyomán Szent Korona Rádió)