Egész éjszaka egy bolt előtt várni, hogy Azahriah cipőt vehess?

Bár Azahriah nem rendezett akkora cirkuszt mint a Mobilfox, voltak mégis, akik órákig képesek voltak sorban állni egy pár giccses cipőért…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Közös kollekciót dobott piacra a Tisza cipő és Azahriah. A kollekció limitált darabszámú, és összesen két napig lehet kapni az Astorián található Tisza-boltban, egy pár ára 49 990 forint. A Telex tudósítója szerint már 45 perccel a bolt nyitása előtt körülbelül ötvenméteres sor állt az üzletig, 100-150-en várakoztak addigra. A bejáratot a Valton és a rendőrök biztosították.

Több rajongó direkt Tisza cipőben érkezett az eseményre, és a voltak olyanok, akik már este hétre odamentek, hogy biztosan cipőhöz jussanak.

A helyszínen külön képviselete volt az autista spektrumzavarral élő Azahriah-rajongóknak: őket Kelemen-Kálazy Éva és Brokés Judit, az AutiSpektrum Egyesületet reprezentálta, azt mondták, rengeteg fiatal autista Azahriah-rajongóval foglalkoznak, ezért jöttek ki.

Nem csak cipőt lehetett horror áron kapni, volt zokni (3.990 Ft), tréning felső (34.990 Ft) és egy mez (29.990 Ft).

Ez vajon megér 50000 forintot?

A botrányáról elhíresült énekes a telex riportere szerint nem nagyon fáradozott a zsebükbe mélyen nyúló rajongókért, nem volt túl bőbeszédű.

És, hogy mit kezd a modern fiatalság, egy drága kollekciócipővel? Mennek fel otthon a polcra…

Médiavadász: Sátánizmus és elmeprogramozás a videoklipekben

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)