Ezresekért és limitált pólókért taposták egymást a fiatalok Budapest utcáin

Két médiahekk is beváltotta a hozzáfűzött reményeket és Budapest utcáin, állatias ösztöneiknek engedő fiatalok a méltóságukból kivetkőzve próbáltak egymáson átmászva ezreseket gyűjteni, vagy éppen limitált kiadású pólókat vásárolni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A telefoktokokat gyártó magyar cég, a Mobilfox háza táján alakult ki kisebb turbulencia, miután állítólag kirúgták a reklámarcukat, Szépréthy Rolandot. Roland ezután állítólag ellopta a cég TikTok csatornáját, és részesedést követelt a cégből az alapító Diller Kevintől – vagy 25 százalék tulajdonrészt vagy 100 millió forintot, mivel azt gondolta, hogy az ő social médiás tevékenysége nagyban hozzájárult a Mobilfox sikeréhez. Tegnap délután pedig azt ígérte, ha ez megvalósul, 2 millió forintot szór le a cég irodájának tetejéről.

Ez valószínűleg mind médiahekk volt, ami be is váltotta a várakozásokat, hiszen rengeteg fiatal gyűlt össze, hogy álalti ösztöneiknek eleget tegyenek. Kisebb-nagyobb tömegjelenetek játszódtak le, amikor valóban elkezdtek potyogni az ezresek.

De nem ez volt az egyetlen rendezvény szombat délután Budapesten sem, ami blokkolta a Károly körút forgalmát.

Amiről már telegram csatornánkon is írtunk, a Szijjártó Péter és Magyar Péter által is látogatott Balázs Kicks cipőboltban “droppolt” ugyanis a 2okos Twitch streamer páros legújabb pólója, amit úgy jelentettek be, hogy pár napja eljátszották, ahogy élő adásban elrabolják őket. Ez az átverés is  megtette a hatását, több száz ember állt sorba az üzlet előtt, az úttesten is és órákat áldoztak az idejüket egy darab pólóért.

A modernizmus következő lépcsőfoka: virtuális lombkoronasétány és okoserdő

A modern életvitel miatt romlik egyre gyorsabban a fiatalok szeme

(444 – nyomán Szent Korona Rádió)