Magyar Péter azt állítja, a titkosszolgálat nem hagyja őt élőzni a Facebookon

Lassan Magyar Péter sem tud olyan mozzanatot tenni vagy olyat mondani, ami ne lenne cirkuszba illő. Bizonyára nincs jobb dolga a “titkosszolgálatnak”, mint utána futkosni és blokkolni az élő közvetítéseit a közösségi médián.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Arról ír a Facebookon Magyar Péter, hogy szerinte két napja blokkolni kezdték az internetet és a mobilhálózatot az országjáró körútjának állomásain.

Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a Tisza Párt országjáró körútjának helyszínein. Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdúnánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről. Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt. Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást! A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára.

– írja Magyar a posztban. A poszt mellé képeket is mellékelt, ezek egyikén egy STP 9000-es kézi rádió látszik.

Ha önmagában nem lenne elég komikus az egész, a kommentelők csak erősítik Magyar Péter bohócképzőjét: egyesek testőrt rendelnének a politikus mellé, míg mások több ezer egymás kezét fogó emberi lánccal mutatnák meg, hogy Magyar Péter fogja megváltani a világot. Vagyis Magyarországot biztos. De a több száz zug-komment között akad olyan is, aki például a “menekültek” (értsd: illegális bevándorlók) vagy az LMBTQP-lobbisták “ellehetetlenítésével” hozza párhuzamba ezt a jelenséget, így kitartást kívánnak Magyar Péternek is.

Magyar Péter mögött már meg is jelent Bajnai cége

Egyre több baloldali szereplő tűnik fel Magyar Péter mögött

Mégsem Magyar Péter oldalán indul a migránssimogató, cionista buzeráns, de nem a világnézete miatt

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)