Tömegesen nyerik helyhatósági választásokat a migránsok Nagy-Britanniában

A politikai iszlám jelöltjei nagy számban nyertek az angol helyhatósági választásokon, egyszerűen azért, mert övék volt a többség. Ez az ellenőrizetlen migráció következménye. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Nagy-Britanniában kormányon lévő toryk súlyos vereségeket szenvedtek az angliai és walesi helyhatósági választásokon. A konzervatívok elvesztették a tanácsi helyek csaknem felét, és a városi és helyi tanácsokban a megpályázott helyek közül mindössze 513-at tartottak meg. Ha a választási tendencia folytatódik, akkor ez a konzervatívnak nevezett párt kormányzásának végét jelentheti 14 év után a közelgő parlamenti választások következtében.

Az angol helyhatósági választásokon számos olyan jelölt nyert, aki nyíltan a politikai iszlám képviselőjeként mutatkozott be.

Nem csak a Sadiq Khan uralkodhat tovább “Londonisztán” felett a helyhatósági választások után. Az olyan nagyvárosokban, mint Bradford, Leeds és Oldham – ahol  migráns a lakosság legalább egynegyede az ő jelöltjeik győztek.

Ez volt a helyzet a leedsi városi tanácsban, ahol egy bizonyos Mothin Ali nyert mandátumot a Zöldek számára.

A nagy manchesteri Oldhamben a muszlimok aránya szintén a lakosság egynegyedét teszi ki a migráció hozományaként. Itt is vereséget szenvedtek a munkáspártiak, és a tanácsban is elvesztették a többséget: a párt négy helyet veszített, a szabaddemokraták egyet, mind az ötöt pedig a “függetlenek” nyerték.

Úgy meglincselték a marokkói migránsok, hogy már hiába élesztették újra, belehalt a sérüléseibe

A fehérek erőszakolják a migránsokat a németek szerint

(Journalistenwatch nyomán Szent Korona Rádió)