Úgy meglincselték a marokkói migránsok, hogy már hiába élesztették újra, belehalt a sérüléseibe

Az elkövetők.

Újabb ember halálát okozta a balliberális politika. Marokkói migránsok (köztük fiatalkorúak is) vertek halálra egy német férfit…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A rendkívül brutális migránsok által elkövetett erőszakos cselekmény egy lett a sok közül a német mindennapokban: A két illegális bevándorló addig verte és rugdosta az áldozat fejét, egy 30 éves férfiét, amíg az súlyos agyvérzést és helyrehozhatatlan agysérüléseket nem szenvedett.

A hihetetlen tett május 1-jén 0:50 körül történt egy paderborni kioszk előtt, amikor az elkövetők és az áldozat között vita alakult ki: Először az egyik gyanúsított állítólag egy üveggel megütötte a 30 éves fejét, aki földrerogyott. Ezután két másik elkövetővel együtt rugdalni kezdték a magatehetetlen áldozat fejét.

A mentőknek a helyszínen újra kellett éleszteniük a 30 éves férfit. Mely bár sikeres lett, a kórházban az áldozat életét vesztette.

A bielefeldi rendőrség most emberölés miatt nyomoz a “Kioszk” gyilkossági csoporttal és az ügyészséggel közösen, és keresi az elkövetőket, akik természetesen elrejtőztek.

A fehérek erőszakolják a migránsokat a németek szerint

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)