Így csapnak le a padon hagyott pénztárcára a komáromi cigányok

2023 nyarán egy vendég a komáromi Brigetio Gyógyfürdő jegypénztárától mindössze néhány méterre egy padon hagyta a tárcáját. Pár perccel később egy cigány család, együtt csapott le a tárcára, körbevette és elvitte azt. A benne lévő pénzt elkölthették, de az iratokat és kártyákat sem adták vissza, eldobálták azokat is. Az ügyészség munkabüntetést kért az asszonyra, valamint a kár megtérítését.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Még tavaly nyáron történt a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben az eset, viszont csak most hozta nyilvánosságra az ügyészség a felvételt a lopásról. A vád szerint a sértett jegyet vásárolt a pénztárban, majd leült a padra, és maga mellé tette a pénztárcáját, amelyben összesen 130 ezer forint, bankkártya és személyes iratai voltak – ez már Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivőjének közleményéből derült ki.

Ezután felállt a károsult, és besétált a fürdőbe, tárcáján a padon, szem előtt hagyva. Pár perccel később megérkezett a vádlott nő a családjával, körbeállták a padot, és mindössze fél perccel később már nála is volt a pénzzel teli tárca.

A VÁDLOTT A PÉNZT ELKÖLTÖTTE, A TÁRCÁT PEDIG AZ IRATOKKAL ÉS BANKKÁRTYÁKKAL EGYÜTT KIDOBTA.

Pár perccel később, amikor a sértett észrevette, hogy nincs meg a tárcája, és visszament a padhoz, az már eltűnt a helyszínről. A Komáromi Járási Ügyészség közérdekű munkabüntetést kért az asszonyra, és az okozott kár megtérítését.

Félpucéran tartóztatták le az idősek pénzét kicsaló cigány bűnbanda egyik női tagját

(Index nyomán Szent Korona Rádió)