OnlyFans-es kurva vallott arról, hogyan használják őket és az influenszereket politikai propaganda terjesztésére

Hazánkban Pressman folyamatosan arra törekszik, hogy befolyása alá vonja a hazai tartalomgyártókat, influenszereket. Erről rántotta le a leplet a sorba be nem álló Dancsó is. Amerikában a politikai agenda terjesztése azonban még alacsonyabb szinteket üt meg, például pornósokkal reklámoztatják Bidenék elképzeléseit. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy Richard Hananiának adott podcast-interjú során az OnlyFans-es kurva, Farha Khalidi elmondta a műsorvezetőnek, hogy azért fizettek neki, hogy “politikai propagandát” terjesszen a Biden-kormányzat számára. Az interjú során elmondta, hogy azzal kellett volna dicsekednie, hogy Ketanji Brown Jackson legfelsőbb bírósági bíró azért inspirálta a pornótartalomkészítőt, mert színesbőrű nő.

“Teljes mértékben politikai propagandát folytattam” – mondta Khalidi. “A vicces az, hogy azt mondták: ‘Ne tegye közhírré, hogy ez egy reklám’, mert ők azt mondták: ‘Technikailag ez nem egy termék, tehát nem kell feltüntetnie, hogy ez egy reklám’. Mert azt hiszem, csak egy színes bőrű, izgalmas lányt akartak, aki csak úgy elmondja az embereknek – például amikor Ketanji Brown Jacksont jelölték, azt kérdezték: ‘Színes bőrű emberként elmondhatod, tudod, hogy reflektáltnak érzed magad?'”.

Khalidi, akinek nagyszámú követője van a közösségi médiában, azt mondta, hogy egy “harmadik félnek” számító médiavállalattal állt kapcsolatban, hogy pénzt kapjon a politikai üzenetek elkészítéséért.

“Mire elvégeztem a főiskolát, már reklámokat forgattam, például a Biden-kormányzatnak, a Planned Parenthoodnak, meg társkereső alkalmazásoknak és ilyesmiknek. Szóval, ez teljesen kielégítette a pénzügyi igényeimet” – mondta Khalidi a kifizetésekről.

A politikai csoportok, főleg a “progresszívek” minden alkalmat megragadnak arra, hogy az emberekre ráerőltessék akaratukat, és indoktrinálják őket nem riadva vissza attól sem, hogy erre pornósokat használjanak fel.

Buzeráns, zsidó helytartó Pressmann tartott széderestet Schmidt Máriával

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)