Dancsó: Lassan én maradtam az utolsó, aki nem állt be Pressman belpesti szektájába

Mint azt korábban mi is megírtuk, David Pressman nagy hévvel hívja vacsorázgatni a magyar “influenszereket”, hogy beszélgessen velük “Magyarország jövőjéről, hogyan lehetne még modernebbé nevelni a fiatalokat” – nyilvánvalóan azért, hogy növelje az USA befolyását hazánk utánpótlásának nevelésére, vagy inkább megfertőzésére, ezzel készítve elő a Majdan-féle színes forradalmat. A sok tartalomgyártó nagy örömmel fogadta meghívását, együttműködve ezzel a sátáni tendenciákban, azonban nem mindenki tesz így. Most Dancsó Péter (Videómánia) rántotta le a leplet a belpesti szektáról.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az elmúlt évben David Pressman amerikai nagykövet több magyarországi tartalomgyártót is meghívott magához. Dancsó Péter, a Videómánia YouTube-csatorna tartalomgyártója erről beszél legújabb videójában, melyben azt is megemlíti, hogy őt magát is megszólították többször.

“Először az USA megpróbálhatná, hogy nem akarja megosztani egész Európát, és akkor majd utána elhisszük az amerikai nagykövetnek, hogy aggódik Magyarország megosztottságáért”

– világított rá Dancsó Péter, majd hozzátette:

“A következő turnus megkérdezhetné az amerikai nagykövetet, hogy vajon ki robbantotta fel az Északi Áramlatot, és mi volt vele a célja?”

A nagykövet képére, melyen az influenszerekkel szerepelt, Dancsó így reagált:

“Az ilyen képeket látva jogos lehet a kérdés, hogy vajon miért járkálnak ennyien az amerikai nagykövetségre? Mi hasznuk van abból, hogy egy fotólehetőséggel támogatják egy idegen ország érdekeit? Mi a hosszú távú célja az amerikai nagykövetnek, hogy olyanokkal smúzol, akiket könnyű lenyűgözni egy fontosnak tűnő estebéddel?”

“Persze lehet ilyenkor azt mondani, hogy csak egy ártalmatlan ismerkedés történik, […] és természetesen nem úgy kezdődik a politikai agitáció, hogy egyből megmondják, hogy mit kell tenned. Ők hosszú távon szép lassan édesgetik maguk mellé az influenszereket, hogy később már maguktól is posztoljanak olyanokat, amik az érdekeikkel azonosak. Már egyre több olyan tartalomgyártóról meg influenszerről van szó, akik előtte nem is politizáltak, de az utóbbi években olyan szektaépítés történt az interneten, hogy már ők sem kerülhetők ki.”

Ezen súlyos kijelentéseket követően a youtuber megosztotta, hogy ő is meghívást kapott többször az ilyen jellegű összejövetelekre:

“Lassan már én maradtam az utolsó, sok követővel rendelkező tartalomgyártó, aki nem állt be ebbe a belpesti szektába. Pedig azért próbálkoztak nálam keményen. És miután ez nem jött össze nekik, megpróbáltak minden belpesti szócsőben engem valami bukott hősként prezentálni. Hátha majd akkor kevesebben fognak nézni engem, vagy nem tudom. Hát ez pont fordítva sült el. Ezt csinálták 10 évvel ezelőtt is, már akkor is elég uncsi volt, és 10 év múlva is ezt fogják hajtogatni. Minden egyes alkalommal, amikor a szekta megpróbált engem betámadni, azzal csak engem építettek.”

Bebizonyosodott tehát, hogy összeesküvéselméletekről, konteókról szó sincs, amikor az amerikai nagykövet hátsó szándékaira világítunk rá ezen vacsorák kapcsán. A szóban forgó videó teljes egésze itt tekinthető meg:

 

(Szent Korona Rádió)

Buzeráns, zsidó helytartó Pressmann tartott széderestet Schmidt Máriával

Mi Magunk: Miért változtatta meg a véleményét Magyar Péter az orosz-ukrán háborúról?