Buzeráns, zsidó helytartó Pressmann tartott széderestet Schmidt Máriával

A pészach tanulságai, holokausztozás, kipás fők, kancsal Mária, Iványi Gábor “lelkész”. Az USA Nagykövetsége ismét bebizonyította, hogy Magyarország helytartóságaként funkcionál. Egyre több hazaáruló jelenik meg egy “széderestre”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Rendkívüli szédereste, több vallású, politikai nézőpontú és hátterű magyarokkal – írta az X-en David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A kedd esti rendezvényen, amelyet a nagykövet rezidenciáján tartottak, Pressman szerint “gazdag vita” zajlott rabszolgaságról és szabadságról, és arról, “hogy a pészach tanulságai mit jelentenek a magyarországi háború, migráció és gender politikájában”.

Pressman a nagykövetség hivatalos közleménye szerint kiemelte a különböző nézőpontokat képviselő személyek közötti nyílt párbeszéd fontosságát, és megjegyezte, hogy az est folyamán élénk beszélgetés zajlott különböző vallásokat és politikai nézeteket képviselő, különböző hátterű emberek közt, beleértve egy “magyar” holokauszt-túlélőt is.

A különböző nézőpontokat képviselő személyek között ott volt a vacsorán Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója és az Orbán-rendszer egyik főideológusa, Iványi Gábor, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezetője, Orbán gyermekeinek megkeresztelője, valamint Vig Dávid, az Amnesty igazgatója is.

(24 nyomán kuruc.info)

A buzeráns Pressman helytartó eddigi legkeményebben szállt bele hazánk belügyeibe

David Pressman tovább folytatja az influenszerek átnevelését

Vérlázító: a buzeráns Pressman megtekintette a jenkik által vezetett “magyar” hadgyakorlatot

Pressman már nyiltan kokettál a baloldallal

Ezeket a médiumokat támogatja az USA nagykövetsége – a 444 kiadója kapta a legtöbb pénzt