Már sehol sem kikerülhető az LMBTQP – Egy drag queen fogja Párizs utcáin végig vinni az olimpiai Lángot

Párizs az eddigi tapasztalatok alapján joggal nevezhető a deviancia egyik bölcsőjének, amit a legújabb felforgató lépésével is bizonyított. Egy 25 centiméteres sarkú cipőben futó deviáns drag queen fogja a főváros utcáin végig vinni az olimpiai lángot júliusban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A párizsi városháza szerdán, május 1-jén jelentette be X-fiókján, hogy Minima Gesté drag queen viheti majd az olimpiai lángot a 2024-es párizsi olimpiai játékok keretében. Ezt a bejelentést 24 óra alatt több mint 700 000-szer látták.

A deviáns elragadtatta magát a bejelentés hallatán:

“Tudom, hogy a láthatóság továbbra is az LMBTQIA+ közösségünk elfogadásának egyik alappillére, ezért hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy egy drag queen viszi a fáklyát”

– mondja.

“Az egyik üzenet, amit igazán szeretnék közvetíteni ezzel a stafétával, az a büszkeség, amit a közösségemből hozok magammal. Tíz évvel ezelőtt még soha nem lehetett volna látni, hogy egy drag queen viszi az olimpiai lángot.”

Fáklyavivőnek lenni hatalmas megtiszteltetés, hogy az LMBTAQIA+ közösség minden üzenetét elvihetem Párizsba és a világba.

Az olimpiai fáklyás stafétára július 14-én és 15-én kerül sor. Ebből az alkalomból nyilván egy provokatív kihívást vállalt be: több métert kell futnia több mint 25 centiméteres magassarkú cipőben.

A bejelentést rengeteg komment kísérte a közösségi oldalakon.

“A fiaskó és a nevetségesség érzése”, “a civilizáció dekadenciája” és “semmitől sem kímélnek meg minket” – ezek az üzenetek jelentek meg a tweet alatt.

A párizsi szenátor, Ian Brossat elítélte a “gyűlölködést”.

“Ennek a gyűlöletnek soha nem lesz helye Párizsban. Teljes támogatás Minima Gesté-nek”

– írta X-fiókján.

Talán ha nem minden perceben arra törekednétek, hogy felmagasztaljátok az LMBTQP-lobbi és a többi démoni eszme képviselőit, hanem a valóban arra érdemes embereket jutalmaznátok az ilyen és ehhez hasonló feladatokkal, akkor nem zúdulna rátok és az ilyen undortó aberráltakra a teljesen jogos népharag.

Kecskeméten letiltották a vászonról az LMBTQP-lobbifilmet

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

Denegerált, vallásgyalázó drag queen maszturbált egy órán keresztül egy kaliforniai parkban (felkavaró képek)

(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)