14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

A beteg világ beteg elméket szül. 14 éves “transz” gyereket táncoltatnak “lenge” öltözékben Kanada bárjaiban LMBTQPedofilok előtt. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy 14 éves lány, aki “drag king”-ként azonosítja magát, és akit “fiúvá” alakítanak át, a jelentések szerint szexuálisan szuggesztív műsorokat adott a kanadai Vancouver LMBTQP klubjaiban és bárjaiban. A kiskorú, aki fogyatékkal élő és autista, az “ő/ő/az/az” névmással él, és édesanyja engedélyével tesztoszteront szed.

A gyermek, aki nőnek született, de “fiúnak” vallja magát, a “Nova Tropica” művésznevet használja, és legalább három vancouveri LMBTQP-bárban lépett fel, amelyek mindegyike felnőtteknek szóló, alkoholt is felszolgáló hely. Nova többek között a The Fountainhead Pubban, a Steamworks sörözőben és a The Junctionben táncolt.

A Gays Against Groomers szerint a The Foundationhead Pubban, a Davie Street-en található melegbárban tartott fellépése során úgy táncolt, hogy csak a mellei elejét takarta szalag.

A videó a fogyatékos kislányról cenzúrázatlanul került fel az Instagramra

Nova fenntart egy YouTube-csatornát, ahová gyakran tölt fel felvételeket a fellépéseiről.

2023 augusztusában megosztott egy videót, amelyen egy bárban táncol a színpadon a “Bubblegum B*tch” című dalra, és látható, amint dollárbankókat gyűjt a közönség tagjaitól. Egy másik videóban Nova látható, amint egyedül táncol Britney Spears vitatott “If U Seek Amy” című dalára, amely a “F-U-C-K me” betűket hivatott hangoztatni.

A YouTube-fiókjára feltöltött videók némelyikében felnőtt közönség előtt táncol, és csak egy kivágott fürdőruhát visel – ebben a ruhában pózolt a közösségi médiában megosztott fotókon is, miközben átlátszó, tűsarkú “pleasert” visel, egyfajta magas sarkú platformot, amelyet leggyakrabban a sztriptízzel, a rúdtánccal és a szexkereskedelemmel hoznak összefüggésbe.

Amellett, hogy a YouTube-ra is feltöltötte a fellépéseiről készült felvételeket, Nova egy Instagram-oldalt is vezet, ahol klipeket posztol magáról, amint a színpadon táncol, miközben kizárólag felnőtt tömegek szurkolnak neki. A videók közül sokban Nova feltárulkozó ruhákat visel, és az egyik előadás során még a lábait is széttárja a közönség előtt.

Instagramján, amelyet nem sokkal azután tett priváttá, hogy tevékenységét a Gays Against Groomers először felfedte, Nova gyakran írt mentális egészségügyi problémáiról is, bár folyamatosan kitartott amellett, hogy “neurodivergenciája” nem függött össze az LMBTQP identitásával.

Egy másik posztban, amelyben egy kivágott fürdőruhát visel, amelyben fellépett, Nova azt mondta, hogy “imádja”, ahogy a tesztoszteron kezd hatni az izomzatára.

Nova életének tönkre tételéhez édesanyja, Chrysta is hozzájárult. Chrysta saját Instagram-oldalán posztolt arról, hogy már 11 éves kora óta küzdött azért, hogy lánya hormonokhoz jusson.

A posztban Chrysta elismeri, hogy Nova rossz mentális egészséggel küzd, de állapotát annak tulajdonítja, hogy “rossz testben született”. Elítéli azokat a kanadai politikai pártokat is, amelyek megpróbálnak olyan törvényt elfogadni, amely megvédi a gyerekeket az LMBTQP-től

“Nem fogom megengedni egyetlen kormánynak sem, hogy meggyilkolja a gyermekemet” – írja Chrysta az egyik bejegyzésben. “Egy gyermeket arra kényszeríteni, hogy egy olyan testben éljen, amely nem hiteles a személyiségéhez, gyilkosság”. (Ezt tekinthetjük lényegében önvallomásnak és önítéletnek is.)

A “drag-gyerekek” számának növekedésével együtt a drag-szcénához tartozó szexuális ragadozókat is egyre több áldozatot találhatnak, és mint sok-sok cikkünk mutatja, ezek elég sokan vannak.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Vidámparkban tartott gyermekmegrontó műsort egy drag queen

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)