Denegerált, vallásgyalázó drag queen maszturbált egy órán keresztül egy kaliforniai parkban (felkavaró képek)

Egy amerikai, vallásgyalázó, felforgató drag queen csoport tagját fogták el kaliforniában, hiszen a deviáns férfi egy órán keresztül maszturbált egy emberekkel teli parkban. Hiába próbálja az LMBTQP-lobbi kényszeresen erőltetni a drag queen showkat a gyermekek számára is, az ilyen ízléstelen, normális nemi identitás kialakulását tönkretevő elmebetegeknek már látványa is komoly traumákat okozhatnak. Az alábbi példa is alátámasztja, hogy aki ilyen csoportoknak a tagja, vagy azokat bármilyen módon támogatja, annak nagyon nagy probléma van a fejében. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Scott Wiener  és a Los Angeles Dodgers által is kitüntetett Sisters of Perpetual Indulgence, egy keresztényellenes, felforgató, provokatív „drag apáca” csoport. Talán nem is meglepő módon a deviánsok egyik elmebeteg tagját a kaliforniai Humbolt megyében tartóztatták le a múlt hónapban, miután nyilvánosan maszturbált egy teljes órán keresztül. Az 53 éves Clinton Monroe Ellis-Gilmore letartóztatásának részletei a The Daily Wire birtokába került seriffiroda jelentéséből származnak .

“Számos szemtanú szerint Ellis-Gilmore körülbelül egy órája volt ezen a helyen, nyitott ajtóval ült teherautójában, és önkielégítést végzett”

– áll a seriff jelentésében az augusztus 12-én 18 óra 41 perc kor történt esetről. Elmondásuk szerint a nyilvános maszturbáció nem valaki felé irányult, hanem a külvilágnak. Ellis-Gilmore-t a kaliforniai Loletában található Table Bluff County Parkban tartóztatták le, ekkor szintén félmeztelen volt.

“Nos, ez az egész el van cseszve, ez nyilvánvaló.” – ​​kommentálta Randy Fleek, egy jogosan felháborodott szemtanú, aki elmondta a véleményét a látottakról. “Nem lehetett nem látni, hogy mit művelt a fickó, egyáltalán nem titkolta a perverzióját. Azt akarta, hogy mindenki lássa, mit csinál.”

Fleek azt is elmondta, hogy Ellis-Gilmore az elején még ingben volt, de a végére már azt is levette.

– Valami nagy baj van ezzel az emberrel. Deviáns, rohadt vágy van benne, hogy mutogassa magát a nyilvánosság előtt, bárkinek, aki odapillant.” – jegyezte meg Fleek. „Olyan helyzetben mutatkozott, hogy nem lehetett nem ránézni a rohadékra.”

Az emberek azért jönnek ide, hogy lássák az óceánt, de nem azért, hogy ezt kelljen nézniük. De ezt nem lehetett nem észre venni.”

Clinton Ellis-Gilmore néven van egy LinkedIn- fiókja a deviánsnak ahol, „háziasszony” van megjelölve, mint foglalkozás.

A nyilvános maszturbáló évek óta aktív tagja a helyi, nyíltan vallásellenes, provokatív és gyalázatos Sisters of Perpetual Indulgence csoportnak a kaliforniai Eurekában.

Úgy tűnik, Ellis-Gilmore több, undorító “címet” is viselt a csoportban, mint például a „Novice Sister Bethe Cockhim” és a „Novice Sister Man Romeo”.

A Daily Wire arról számolt be, hogy a “nővérek” által közzétett, gyalázatos képek között némelyiken két tag műanyag péniszt tart a kezükben, míg Ellis-Gilmore bejegyzései a degenerált mellbimbópiercingjét, vagy éppen egy rajzfilmes „meleg” Törp illusztrációját mutogatja, melyen erekció és szeméremszőrzet látható. Egy másik bejegyzésében cumit, nyalókát, fagylaltszeletet és hímvesszőt ábrázoló szimbólumokat mutogatott, és a leírással:

„Shhhhhhhh… semmi baj, egész életedben erre készültél.” 

Egyéb felkavaró képetk a Sisters of Perpetual Indulgenceről:

Ellis-Gilmore-t szeméremsértéssel vádolták meg, ami vétség az első elkövetők esetében Kaliforniában. A lehetséges büntetések közé tartozik az 1000 dolláros pénzbírság, hat hónap börtönbüntetés, valamint a szexuális bűnelkövetőként való regisztráció.

Drag showra mentek szórakozni a keresztény iskola tanárai, megérdemelték a kirúgást

Kanadában kényszerítették a gyermekeket a Pride iskolai megünneplésére és drag show-n való részvételre

Drag queen jelent meg a TV2 tehetségkutatóján: „Imádom, egy ilyen gyerekre szükség van ebben a műsorban”

(The Post Millenial – Szent Korona Rádió)