Megjelent az aberrált pompomlányokról szóló film előzetese

Májusban jelenik meg az a pompomlányokról szóló film, ami egy leszbikus lányt és a színes bőrű barátnőjét állítja a középpontba.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Május 31-én mutatják be a Backspot című filmet, amelyben egy aberrált pompomlánynak (Devery Jacobs) extrém elvárásokkal kell megküzdenie, amikor őt és barátnőjét beválasztják egy elit szurkolócsapatba.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált dráma a pompomlányok világát övező sekélyes csillogás és a fiatal sportolók hamis mosolya mögé fókuszál, hogy ambícióikkal együtt a szorongásaikat is megmutassa. A nyaktörő mutatványokhoz szédületes ügyesség és erőnlét szükséges, és a film forgatókönyvírói ebbe a világba helyezik karaktereiket, akik valójában még nem teljesen felnőttek. Akik lehet, hogy szuperhősökként dobják magukat a levegőbe, de egy rossz mozdulat és a földre zuhannak – miközben ugyanolyan bizonytalanságokkal és kihívásokkal küzdenek, mint bármelyik más kortársuk.

A film nem meglepő módon nem egy normális sportoló életét tervezi bemutatni, hanem egy aberrált lányt és fekete barátnőjét helyeznek a törnénet középpontjába.

A filmet három produkciós csapat, köztük Elliot Page szintén transznemű aberrált színész saját cége jegyzi, aki egyben a film egyik producere is.

Hagyományellenes uszítás, buzi cigányok és transznemű apuka – Íme a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál idei felhozatala

Érkezik a deviáns akciófilmhős

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)