Érkezik a deviáns akciófilmhős

Elkészítik az első aberráltakról szóló thrillert, amiben egy transznemű bosszút áll szintén homoszexuális támadóján. Ezzel a thrillerek “hipermaszkulin világát” próbálja átalakítani a rendező.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Sam H Freeman rendező egy korábbi interjújában arról beszélt, hogy a

“thriller műfaj hipermaszuklin világából hiányoznak a queer történetek. Ha akad is ezekben LMBTQP karakter, az többnyire vagy humorforrás, vagy groteszk alak.”

Emiatt döntöttek úgy Ng Choon Pinggel, hogy közösen készítenek egészestés sötét thrillert egy 2021-es rövidfilmből.

A Femme idén debütált a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, és a nyomasztó sztori egy londoni drag queen története. Az aberrált Jules (Nathan Stewart-Jarrett)  támadás áldozata lesz, megpróbálja “feldolgozni a traumát”. Amikor egy homoszexuális szaunában újra találkozik a támadójával (George MacKay), két dologra döbben rá: az egyik, hogy “férfiként” Preston nem ismeri fel, valamint hogy az egykori támadója valójában rejtőzködő aberrált. Jules pedig elhatározza, behálózza Prestont, hogy bosszút álljon a támadás miatt.

A filmet december 1-én mutatják be az Egyesült Királyságban, hazai bemutatóról nincs hír.

Újabb gyermekeket célzó LMBTQP-propaganda: Kevert rasszú szivárvány családban nevelkedik egy rajzfilm szereplője

Buzi robottal “nem befolyásolja” a gyerekeket az LMBTQP-lobbinak eleget tevő Transformers rajzfilm

(Humenonline nyomán Szent Korona Rádió)