Késes antifa támadás történt Németországban

Csütörtök este súlyos támadás történt Berlinben. A Dritte Weg egyik fiatal aktivistáját támadta meg otthona előtt három antifa, akik kést is használtak az akció során. A német hazafit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A berlini Tagesspiegel azt írja, hogy a rendőrséget és a mentőszolgálatot csütörtök este a Prenzlauer Berg-i Wichertstraße-n történt incidenshez hívták ki, ahol a lap szerint többen összeverekedtek és késelés is történt. A bűncselekménynek nyilvánvalóan politikai háttere volt – írja a német oldal. A lap megerősíti, hogy szélsőbaloldaliak a Dritte Weg aktivistáját támadták meg. Mint írják, ez a támadás új dimenzióba helyezi a Pankowban és Prenzlauer Bergben előforduló politikai hátterű összecsapásokat. A támadók közül ketten szintén megsérültek, őket a rendőrség őrizetbe vette, míg harmadik társuknak sikerült elmenekülnie.

Az elmúlt években megnövekedett antifa támadásokból kiderül, mennyire is veszélyesek, elmebetegek, gátlástalanok és persze tolják ők is az LMBTQP szekerét... A civileket ért támadásokban persze a gyengék és védtelenek vannak célkeresztben (ezzel is bizonyítva az antifák gyávaságát), volt rá példa, hogy nőt és gyermeket vertek meg!

Magyarellenes antifa támadás történt Berlinben

Kiderült, hogy hány támadás volt összesen: Bíróság előtt az antifa terrorakciókat elkövetők

EP-jelöltként indítják az antifa terrorista Salist, de be is kellene jutnia a szabadulásához

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)