Az LMBTQP és az Antifa összeér – Az egyik, Budapesten akciózó antifa “nem binárisnak” vallja magát

Az USA-ból és Nyugat-Európából számos példát láttunk már arra, hogy az LMBTQP-lobbi és az Antifa között mennyire nagy az összefogás. Simeon Trux “Maja”, a budapesti támadások egyik elkövetője saját bevallása szerint nem bináris. Szóval nyugodtan kimondhatjuk, hogy a szélsőbaloldaliság és a mentális betegségek között összefüggés van.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

December 11-én Berlinben fogták el Simeon Trux-ot, de egyelőre még nem adták ki a magyar hatoságoknak, hiszen a police.hu-n még mindig szerepel az adatlapja.

A fiatal terrorista a huszonharmadik születésnapjára készült, amikor a különleges egység érkezését megneszelve egyszerűen kiugrott a hotelszoba ablakán. Megsérült, a rendőrség pedig letartóztatta. Az MDR értesülései szerint a férfit a különleges erők tagjai lökték át egy ablaküvegen, miközben menekülni próbált és csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Ezzel az ablakos történettel nem is lenne baj, ha a német hatóságok jobban megfigyelték volna az orosz módszert és a tizedik emeletről lökik ki ezt a szerencsétlent. Elfogása után Drezdába szállították és elrendelték előzetes letartóztatását. A lap úgy tudja, hogy Truxot elszigetelték a többi fogvatartottól, azonban sem a börtön, sem a drezdai főügyészség nem adott tájékoztatást az MDR-nek az előzetes letartóztatás részleteiről.

Az ügyvéd szerint az ügyet fenyegetésként használják ügyfelével szemben a német hatóságok, hiszen azzal fenyegetik, hogy kiadják „egy olyan országnak, ahol nincsenek garantált emberi jogok.” Ehhez mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy egy szélsőbaloldali terroristát nem illet meg semmiféle emberi jog, de egyébként érdemes lenne megnézniük egy dél-amerikai börtönt, mindjárt abbahagynák a rinyálást és rájönnének, hogy nem is olyan rossz hely ez a Magyarország.

A kiadatás elleni nagy tiltakozás oka egyébként nem más, mint az olasz vádlott, Ilaria Salis esete, akinek állítólag patkányok és poloskák vannak a három m2-es cellájában. Erre ahelyett, hogy örülne a hozzá méltó társaságnak inkább telesírja az olasz médiát, hogy embertelenek a körülmények. Erre mondjuk lehetett volna azelőtt gondolni, hogy embervadászatot tartsanak.

A nő ráadásul magyar ügyvédjeivel is csak üvegfalon keresztül beszélhet. Olasz ügyvédjei szerint náluk még a maffiaügyekben is lehetséges a személyes találkozás a vádlott és a védők között. Mondjuk az vitathatatlan, hogy a régivágású maffiózókban ezerszer több becsület van, mint a hátulról, csoportosan támadó szélsőbaloldaliakban….

Aggódnak a szülők az emberverő csemetéik miatt

Az alábbi levél részlet kezdett terjedni az interneten, melyben a az antifák szülei kérik, hogy ne adják ki őket a magyar hatóságoknak.

“2023. február elején összetűzésekre került sor Budapesten az úgynevezett “Becsület Napja” kapcsán, ahol minden évben több ezer neonáci gyűlik össze. Mi vagyunk a neonácik elleni februári budapesti támadással és testi sértéssel vádolt fiatalok szülei. Gyermekeinket ezzel összefüggésben európai elfogatóparanccsal körözik. A gyanúsítottak közül ketten már csaknem egy éve előzetes letartóztatásban vannak Magyarországon. Németországban az egyik vádlottat nemrég tartóztatták le, és azóta is előzetes letartóztatásban van. Őt és a többi gyanúsítottat is Magyarországnak történő kiadatás fenyegeti.”

– Írják a levélben.

Azért valahol röhejes, hogy a kurd terroristák által kiképzett, munkába tartókat félholtra verő, nemzetközi szinten is legütőképesebbnek számító antifák milyen siránkozást nyomnak le, ha fejük felett lóg pár év börtön. A három Budapesten fogvatartott vádlottból ketten egyből beismerő vallomást tettek és köptek a társaikra, telekürtölték a médiát az “embertelen” körülmények miatt és még a szülők is levelet írtak, hogy szegény fiacskáikat védjék, nem számít, hogy azok kommunista terroristák. Azt hittük azért nagyobb méltósággal fogják viselni a dolgot.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Magyarországon börtönben lévő Ilaria Salis mellett tartottak tüntetést az antifák Milánóban

(RTL és Nacionalista Zóna nyomán Szent Korona Rádió)