Szöulban idén sem kapták meg a főteret a deviánsok, nálunk a főpolgármester-jelöltekkel vonaglanának a Pride-on

Szöul képes arra, hogy egy keresztény rendezvénynek adja a város főterét az LMBTQP-felvonulás helyett, nálunk meg a konzervatív erőket a rendőrség ellehetetleníti, és még a főpolgármester-jelölteket is hívják magukkal vonaglani a deviánsok. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissísztjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Seoul Queer Culture Festival, melyet minden évben megrendeznek Dél-Korea fővárosában, idén sem használhatja a városháza előtti hatalmas teret helyszínként – írja a Korea Times. A város vezetése tavaly sem adta oda a közterület használati jogát a szervezőknek.

A pride-ot június 1-jére tervezik, de a város vezetése a helyi könyvtár kültéri eseményének szánja a központi fekvésű Szöul teret.

A pride szervezőinek így idén is más helyszín után kell nézniük.

A városháza már lefoglalta a teret a Szöuli Városi Könyvtár köztéri felolvasó rendezvényének, melyet több alkalommal is megtartanak májustól októberig. A június 1-jei dátum is köztük van.

Eközben hazánkban Közösségimédia-bejegyzésben számol be róla a Budapest Pride, hogy meghívták a június 22-én tartandó 29. Budapest Pride-ra Karácsony Gergely, Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra főplgármester-jelölteket. Karácsony Gergely azt válaszolta, hogy számára természetes, hogy részt vesz a Budapest Pride Felvonuláson.  Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt, aki korábban közlekedési államtitkár volt a jelenlegi kormányban, azt nyilatkozta, hogy még sosem vett részt a felvonuláson, de ha meghívnák, akkor eljönne. Szentkirályi Alexandra pedig, aki eddig kormányszóvivőként képviselte a jelenlegi kormányt, annyit válaszolt, hogy nem megy el és nem is akarja ezt megindokolni.

Friss kutatás: A nemi identitászavart egyszerűen kinövik a gyerekek felnőtt korukra

Sz*rt evett, buzeráns szexrabszolga volt a spanyol gyermekügyi tanácsos

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)