Meg van már, mikor rontják idén a levegőt a deviánsok Budapesten

Júniusban ismételten megtartja a nemzetközi gigafelvonulását az LMBTQP-lobbi Budapesten, amelyen a valódi európai értékek teljes lebontását ünneplik. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Hosszas tervezést és egyeztetést követően a Budapest Pride szervezői ma reggel bejelentették, hogy 2024-ben is lesz felvonulás – írja a Humen.

Még  jó, hogy Orbán olyan diktatúrát vezetett be, ami ellehetetleníti a deviánsokat, és nem mutogathatják magukat országnak, világnak…

“A 29. Budapest Pride Felvonulást június 22-én tartjuk, ahova várunk mindenkit, aki egy szabad, elfogadó és demokratikus országban szeretne élni. Szlogenünk változatlanul ‘Vedd vissza a jövőd!’, mely rámutat a társadalomban jelenlévő különböző hatású, ám hasonló gyökerekből táplálkozó és egymást erősítő, rendszerszintű problémákra (rasszizmus, lakhatási válság, ökológiai krízis, a demokráciába vetett hit válsága, homofóbia, transzfóbia és szexizmus), valamint az azokra keresendő megoldási lehetőségekre. (…) Már harmadik éve több mint 35.000-en vonultunk együtt Budapest utcáin fergeteges hangulatban, ez ne legyen másként 2024-ben sem, ezért már most véssétek be a naptárba a dátumot! További részletekkel a későbbiekben fogunk jelentkezni, addig is hívjátok meg minél több ismerősötöket, legyen idén is hatalmas a Budapest Pride Felvonulás.” – olvasható a rendezvény Facebook-eseményében.

Míg a  deviánsok büszkén hirdetik, hogy több mint harmincezren voltak, addig egyre kevesebb hazafi érzi úgy, hogy fel kellene állnia a fotelból és a kommentekben odabüffentett  “mocskos buzik” mellett valami értelmeset is kéne tennie annak érdekében, hogy kiálljon a normalitás mellett. Láthattuk az elmúlt években, miszerint attól hogy nem foglalkozunk velük, nem megyünk tüntetni nem unják meg. Szóval június 22-én: utcára!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egész évben szabadon ronthatják a levegőt a deviánsok- minden hónapra jut több minipride

A háború közben is jutott idő a szórakozásra: születésnapi városi ünnepséget és Prideot tartottak Ukrajnában

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)